OSTALI SMO U DOBRIM ODNOSIMA, SREĆA NAŠE ĆERKE NAM JE NA PRVOM MESTU: Jovana Jeremić i Vojislav Milošević objavili zvanično saopštenje povodom razvoda (FOTO)

Voditeljka Jovana Jeremić odlučila je da se oglasi javno o krahu braka sa suprugom Vojislavom Miloševićem.

Ona je na svom Instagram nalogu objavila njihovu fotografiju uz zajedničko saopštenje.

- Kako bismo stavili tačku na sve spekulacije, tračeve i dezinformacije, zajedno i u dogovoru smo doneli odluku da obavestimo javnost da smo, nakon četiri godine braka, odlučili da se razvedemo. Istina je da već neko vreme ne živimo zajedno, ali je isto tako i istina da smo nas dvoje u odličnim i prijateljskim odnosima i da nam je oboma na prvom mestu sreća naše ćerkice Lee - rekla je Jovana i dodala:

- Kao i do sada, o svim važnim stvarima koje se tiču nje, dogovaraćemo se zajedno, ali ćemo svoje živote voditi odvojeno, jer smatramo da je tako najbolje za sve. Hvala unapred svima što poštujete našu privatnost, jer je to sada nešto što nam je veoma važno, kako bismo bez nepotrebnih komplikacija završili proceuduru razvoda braka, koja sama po sebi nije ni malo laka i prijatna. U budućnosti se nećemo oglašavati povodom ovog pitanja, hvala na razumevanju. Sa poštovanjem, Vojislav Milošević i Jovana Jeremić - zaključila je Jovana.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: jeremicjovana/Instagram

Pogledajte još