SVE MI JE UZELA, NE ZNAM KAKO MOŽE MIRNO DA SPAVA: Nenad Aleksić Ša opleo po bivšoj supruzi Ivani

Nenad Aleksić Ša progovorio je o odnosu sa Tarom Simov, kao i o svom ulasku u petu sezonu rijalitija "Zadruga".

Peta sezona rijalitija "Zadruga" je uveliko u toku, a Tara Simov je jedan od učesnika, pa ne prođe dan da se tvoje ima ne pomene u Beloj kući, zašto ti nisi deo ove sezone?

- Nisam dobio poziv, odmah da ti kažem, nisam dobio poziv za ulazak u rijaliti, kada bih dobio poziv verovatno da bih ušao - rekao je Ša.

Da li si pokušao da iskoristiš ime "Tara" kako bi tvoja navodno nova veza izbila u prvi plan?

- Ne, to mi nije devojka, mi smo sedeli i bukvalno se samo slikali. To su novine prenele tako, ali stvarno mi to nije devojka, to mi je drugarica. Bukvalno sa kojom god devojkom da se uslikam, novine prenesu da smo zajedno u vezi. Rekao sam, onog trenutka kada budem imao devojku ja ću javno reći da mi je devojka, tako da trenutno nemam devojku, sva moja ljubav je usmerena ka April i Tara ne treba uopšte da brine da li je ona na sigurnom, vratiću joj kucu, naravno, čim bude izašla iz rijalitija - rekao je reper.

U kakvom odnosu si sa bivšom suprugom Ivanom?

- Taj brak je bio gotov! Mi smo mnogo pre rijalitija govorili o razvodu. Ja sam pogrešio što sam u rijalitiju svoj brak predstavio kao bajku i da je sve super. To je moja greška, ja sam idealizovao sve to i onda su me ljudi osudili baš zbog toga.

Da li te je na neki način Ivana razočarala, iako si ti taj koji je nju javno prevario u rijalitiju?

- Razočarala me je na svaki način, u svakom smislu. Jeste da je to što sam uradio ružno, ali ono što je ona meni uradila nije okej, to zna i moja porodica, jer sam se ja borio za sve to u životu, a težak život sam imao i ona zna kakav je bio moj život i onda je uradila to što je uradila, to nije ispravno. Ja ne bih mogao mirno da spavam da uzmem nekome nešto što mi ne pripada. Ja ne bih mirno spavao, a da li ona mirno spava, to ne znam.

Izvor: Srbijadanas.com
Foto: nenadaleksicsha/Instagram

Pogledajte još