KO JOŠ SLUŠA TAŠTU: Vesna Zmijanac otkrila u kakvim je odnosima sa zetom

Otkako je Nikolija Jovanović, ćerka Vesne Zmijanac, u vezi s Reljom Popovićem, mediji neprestano spekulišu o tome da pevačica nije u dobrim odnosima sa zetom. Vesna je sada konačno otkrila šta je istina, i tako stavila tačku na medijska nagađanja.

Nedavno je odjeknula vest da su se Vesna, Nikolija i Relja sreli na beogradskom aerodromu, ali da su se ignorisali, da bi potom to demantovali.

Pevačica je u intervjuu za magazin "Story" ispričala u kakvom je zaista odnosu s ćerkom i zetom.

- Čini mi se kao da se utrkuju da nekome rasture kuću, brak i ljubav izmišljajući priče. Na svu sreću, sve troje smo iz javnog sveta pa shvatamo žutu štampu. Zašto bih ja bila u lošem odnosu s Reljom, šta ja to mogu njega da posavetujem, koji auto da kupi, na primer? To su gluposti. Ko još sluša taštu i tasta? Odnosi s mojim Reljom i Nikolijom su onakvi kakvi moraju da budu. Mogu samo da ih pitam: 'Šta želite sutra da jedete', da im to skuvam i odnesem (smeh). Tašta sam kakva se samo poželeti može - rekla je pevačica.

Nikolija Jovanović i Relja Popović u vezi su od 2014. godine i imaju dve ćerke. Iako se s vremena na vreme u medijima pojavljuju vesti o tome da je njihov idiličan odnos poljuljan, oni su to svaki put demantovali.

Izvor: Nova.rs/Story
Foto: vesna_zmijanac_official/Instagram

Pogledajte još