NISU SVI LJUBITELJI ZIMSKIH ČAROLIJA: Koji horoskopski znaci (ne)vole zabavu na snegu?

Saznajte koji horoskopski znak je ljubitelj zimskih čarolija, a koji u svoje planove ne uključuje zabavu na snegu.

Ovan

Pošto Ovan voli akciju i vrlo je preduzimljiv, ni ovu situaciju neće provesti pišući statuse na Fejsbuku ("Pada sneg" i "Ovo je pogled sa mog prozora"), već će na prve pahulje snega izaći na grudvanje i pravljenje Sneška Belića. Ovan uživa u životu, bez obzira na vremensku prognozu.

Bik

Bik jeste hedonista, ali samo kada je na toplom i sigurnom. U snegu će uživati samo uz kamin, toplu čokoladu i film. Uživaće u pogledu kroz prozor, ali nikako neće želeti da izađe na grudvanje, tako da nemojte ni pokušavati da ga nagovorite, jer ćete se samo uzalud iznervirati.

Blizanci

Blizanac je prilagodljiv, tako da podjednako uživa i u sunčanju, ali i u grudvanju. Neće prvi inicirati romantičnu šetnju i uživanje u snežnim čarolijama, ali će svakako rado prihvatiti poziv i pridružiti vam se.

Rak

Kao neko ko uživa u porodičnom okruženju i poznati je emotivac, obožava ovo doba godine! Nova Godina, Božić, slave, pravljenje Sneška Belića, sve je ono u čemu će Rak uživati i činiće ga srećnim i ispunjenim.

Lav

Već u septembru planira skijanje, tako da na prve vesti o snegu, već će uveliko biti na nekoj fensi destinaciji i zagrevaće se za skijanje ili snoubord. Voli da se dokazuje i takmiči, tako da će i ovo godišnje doba iskoristiti za to.

Devica

Device su poprilično ozbiljne, i neće doživeti nikakvo veće uzbuđenje zbog snega. Kod dece još i može da prođe, ali uživanje u zimskim čarolijama kod odraslih za njih je banalno. Samo će čekati da prođe zimska bljuzgavica da mogu da se vrate u svoje omiljene udobne patike.

Vaga

Vaga je spremno dočekala prvi sneg: cipele, zimske gume, tople kape, sve je tu. Uvek dobro organizovana i ovo će dočekati spremna, a onda - pravac u prirodu. Šetnja, čist vazduh, i nakon toga kuvano vino, za njih nema veće radosti.

Škorpija

Škorpija obožava sve što je u vezi sa zimom i zimskim sportovima. Pošto ima izražen sportski duh i želju za pobeđivanjem, jako dobro vlada i zimskim sportovima. Obožava klizanje i skijanje, i jedva će dočekati da se dokaže!

Strelac

Strelac je večito dete i avanturista, tako da će jedva dočekati da izađe na grudvanje i gnjaviće celo svoje društvo, dok se svi ne pojave, jer uživa u tome da okuplja ljude. Niko neće više uživati u prizoru od 15 odraslih ljudi kako se glupiraju na snegu od Strelca.

Jarac

Začuđujuće je da kao tipičan zimski znak, Jarac uopšte ne uživa u bilo čemu što ima veze sa zimom. Tolerisaće je, ali neće uživati u zimskim čarolijama. Radije u ovim trenucima sebe zamišlja na nekom toplom ostrvu i uveliko planira letovanje.

Vodolija

Vodolija će pasti u ekstazu čim ugleda sneg i isplaniraće ceo vikend, ali od tih planova se ništa neće ostvariti, jer je ona jednostavno takva. "Zapali se", ali vrlo brzo je prođe volja i ipak ostane ispred TV-a i omiljene serije.

Ribe

Riba će uživati u prizoru, ali neće izlaziti napolje ako ne mora. Namestiće se pored prozora i satima posmatrati pahulje, ali u isto vreme uživajući u toplom i ni najmanje ne priželjkujući da se pokvasi.

Izvor: Skijanje.rs
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još