PODIGNITE TEMPERATURU: Tri najbolje seks poze za hladne zimske noći

Kada dođu hladni zimski dani, zaista ne postoji ništa prijatnije od toga da se sklupčate u naručju voljene osobe. Ili možda postoji – vođenje ljubavi sa njom? Ali, niske temperature napolju mogu vas sprečiti da poželite da skinete sve sa sebe i strasno sa svojim voljenim gužvate postelju. Međutim, ako u "rukavu" imate savršene poze za hladne dane, seks će vam pomoći da podignete temperaturu u sobi.

Pojedini položaji u seksu definitivno mogu da generišu više telesne toplote od drugih, tvrde stručnjaci, a to je sasvim dovoljno da poželite da ih testirate. U nastavku teksta otkrijte koje su to poze prosto stvorene za hladne zimske noći.

LEŽEĆI "DOGGY" STIL

Dok tradicionalni "doggy" stil ne pruža skoro nikakav kontakt sa kožom osim u predelu karlice, ova modifikovana verzija omogućava partnerima da budu bliži jedno drugom i samim tim da se brže zagreju. Započnite u standardnom položaju, a zatim spustite gornju polovinu tela na krevet. Zadnjica bi trebalo da vam malo ostane u vazduhu. Ako vam je ovaj položaj neprijatan, pokušajte da stavite jastuk ispod karlice. Vaš partner bi svoj torzo trebalo da spusti na vaša leđa, dok vam prilazi od pozadi. U ovom položaju vam definitivno neće biti hladno.

KAŠIKA POLOŽAJ SA MAŽENJEM

Seks u stilu kašike je savršena poza za hladne noći, jer su tela ljubavnika čvrsto pripijena jedno uz drugo. Njegov prednji deo tela savršeno greje vaša leđa, zadnjicu i ramena. Ovaj položaj je i te kako udoban za oboje, a ako vam je potrebno preko sebe možete prebaciti i ćebe koje vam neće ni malo smetati. Kada doživite vrhunac, gotovo da uopšte ne morate da se pomerate da biste nastavili sa maženjem.

LOTOSOV CVET

Ne brinite, nije neophodno da se godinama bavite jogom da biste zauzeli položaj lotosovog cveta. Ovaj položaj predstavlja nešto na granici između položaja kaubojke i medveđeg zagrljaja. Sa njim započinjete tako što vaš partner sedi prekrštenih nogu, a vi imate zadatak da se okrenete ka njemu udobno smestite u njegovo krilo. Suština je da noge i ruke obmotate oko njega. Ovaj položaj je odličan jer ste povezani grudima, karlicom i svakako nogama, što vam obezbeđuje kontakt kože celim telom.

Izvor: Ženski magazin
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još