VESELO U DOMU POPULARNOG MUZIČKOG PARA: Nikolina Kovač slavi 31. rođendan, suprug Saša Kapor uputio joj dirljivu čestitku (FOTO)

U porodičnom domu popularnog muzičkog para Nikoline Kovač i Saše Kapora danas je posebano veselo.

Naime, lepa plavokosa dama puni 31 godinu, a povodom važnog datuma slavljenica se oglasila na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram i sama sebi čestitala rođendan.

- Srećan mi divan dan! 15.12.1990. Slavljenica! 31 - napisala je zvezda "Grand" produkcije pokraj svoje fotografije iz najranijeg detinjstva.

Nakon Kovačeve na svom nalogu oglasio se njen suprug i dirljivim rečima joj čestitao rođendan.

- Najdivnija majko, suprugo, prijatelju, najiskreniji životni, najčistija dušo javnog života od kada postoji... Želim ti da bar malo u ovome svetu iskrivljenih stvari i vrednosti postaneš svesna sebe, jer onda bi tek videla i sa to malo koliko puno vrediš u odnosu na sve ostalo sa čim se susrećeš. Nije život ono što se danas nameće kao prioritet - blud, nemoral... Život je obraz, čast i poštenje, a ti si oličenje svega toga u svakom segmentu života. Ti si jedinstvena i jedna jedina. Bog je veliki i budi sigurna da ce uslišiti sve tvoje molitve i da će na kraju svako dobiti ono mesto koje zaslužuje jer protiv Boga ne može niko, a siguran sam da prati svaki korak svakoga od nas koji napravimo. Za ceo svet ti si možda jedna osoba. Ali za jednu osobu - ti si ceo svet. Srećan rođendan, ljubavi moja! - napisao je popularni folker pokraj fotografije na kojoj pozira sa svojom izabranicom.

Podsetimo, Nikolina i Saša jedno drugome na večnu ljubav zavetovali su se sredinom maja 2013. godine, a tokom skladnog braka dobili su sina Nikolaja i ćerku Nikoletu.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: nikolina.kovac/Instagram

Pogledajte još