ZRAČIO SI U SVOJOJ NAJTEŽOJ BOLI, LJUBAVI MOJA: Slavica Rokvić posvetila dirljivu objavu pokojnom suprugu Marinku

Slavica Rokvić, supruga pevača Marinka Rokvića oglasila se nakon 40 dana od smrti čuvenog pevača i dirljivom porukom rastužila mnoge.

Podsetimo, Marinko je preminuo 6. novembra nakon borbe sa rakom pankreasa, a neutešna udovica danas je podelila fotografiju iz dnevne sobe na kojoj se videla Rokvićeva slika na ormaru, a pored je stavila vazu sa cvećem.

- Ne sudi mi po izgledu, ti koji se usuđuješ i da pomisliš da mi sudiš. Ne traži vlagu u oku mome jer će zbog svoje prozračnosti postati nevidljiva za pohotu znatiželje očiju tvojih. Ne trudi se da razumeš moju skrivenu tugu jer ona se ne da razumeti. Dolazi i odlazi kad joj se ćefne. Najčešće kad joj se najmanje nadaš. Prvo se plašiš prisustva njenog, pa odbacivanjem pokušaš da je otreseš, da je se rešiš. I onda kad ti se pogled sretne sa njenim prihvatiš je kao sastavni deo sebe. Tada se više ne nosiš sa njom već je sa dostojanstvom nosiš. Ne, nije to slabost, ni poraz, već jačina koja zadivljuje. E, to je ta tvoja snaga koju sam pokušala da pretočim u reči kojom si zračio u svojoj najtežoj boli, ljubavi moja. To je put do blagoslova koji si ostavio u amanet da ga trasiramo dalje uzdignute glave iako nesnosno boli. Gazimo, gazimo... Napred onako kako si nas učio uz pomoć svih predivnih znanih i neznanih duša. Drage moje, imam potrebu da vam se zahvalim. Hvala za svaku molitvu, poruku, misao podrške. Za svu toplinu zagrljaja na daljinu. I ovog puta opravdali ste moju veru u dobrotu, ljubav i ljude.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Slavica Rokvic (@rokvic.slavica)

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: rokvic.slavica/Instagram

Pogledajte još