MUDRIM PONAŠANJEM VRATITE GA U SVOJ ZAGRLJAJ: Kako da navedete muškarca da vas ponovo želi?

Često se može čuti kako se žene žale na svoje partnere da "ne znaju šta hoće" i gube interesovanje, bilo da je reč o ranoj fazi veze ili krizi srednjih godina.

Iako se ovo dešava kod mnogih parova, tema je kompleksna i razlozi za odustajanje, nesigurnost i slično, mogu biti različiti. Ipak, jako je važno da žene znaju šta mogu da urade kako bi zadržale pažnju svog partnera, posebno ako primete određene negativne obrasce ponašanja.

Ključ je da obratite pažnju na njegov odnos prema vama. Ukoliko je nekoliko dana neoubičajeno tih i ne pokazuje interesovanje za seks, to može biti rani znak da nešto nije u redu i da se udaljava od vas.

Ukoliko pokušate da razgovarate sa njim, a on tvrdi da je sve pod kontrolom, a ujedno nastavlja da se isto ponaša, vreme je da promenite svoje ponašanje.

Sve što treba da uradite je da se povučete. Međutim, to ne znači da treba da prestanete da pričate i da ga na taj način kažnjavate, jer to apsolutno nije u redu raditi nikome.

Takođe, ne savetuje se ni da ignorišete muškarca već da u ovakvoj situaciji se prisetite ko ste, da ste vi osoba koja ima svoj život i interesovanja, a zatim da počnete da se ponašate tako.

Posvetite se svom životu, vama važnim stvarima, bez potrebe da konsultujete svog partnera, čekate njega da napravi plan i slično...

Nažalost, većina žena radi sasvim suprotno. Počinju da brinu, zapitkuju, zvocaju, zbog čega muškarac ima još veću potreba da se skloni. Što se više žena približava, on postaje sve oštriji i udaljeniji...

Kada ga pustite da se odvoji malo od vas zapravo povećavate šanse da počnete da mu nedostajete, pa čak i da ste pod istim krovom u kući, on će vrlo verovatno postati anksiozan i počeće da misli da vas je izgubio.

Zato, u ovakvim situacijama, treba da se ponašate slično kao muškarci. Posvetite se svom društvu, hobiju, poslu. Dajte mu dovoljno vremena da reorganizuje svoj život i razmisli o svom ponašanju. Tako će vam se partner vratiti nazad u zagrljaj, kada bude bio spreman.

Izvor: Cdm.me
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još