OD POLJUPCA PRAVE UMETNOST: Koji horoskopski znaci se najstrastvenije ljube?

Ljubljenje predstavlja jedan poseban čin. On budi najlepše emocije u nama, stvara jaku vezu, podstiče lučenje hormona sreće.

Oni koji veruju u astrologiju kažu da se pripadnici ovih horoskopskih znakova ljube bolje od drugih.

Ovan

Ovan jednostavno voli da se ljubi. Zato su njegovi poljupci puni strasti i zadovoljstva. Osim toga, on ne ljubi "tek tako", nego od ljubljenja pravi pravu umetnost. Nežno grickanje usne ili strastveni poljupci jezikom – nikad se ne zna šta se može od njega očekivati. Stalno ispočetka iznenađuje svog partnera poljupcima. Koga jednom Ovan zavede, ostaje zauvek očaran njegovim usnama.

Rak

Rakovi takođe spadaju u osobe koje se najstrastvenije ljube. On voli romantične i senzualne poljupce. Usne su mu meke i nežne. Pri ljubljenju Rak se ne zadržava samo na usnama partnera, već obasipa njegovo celo telo. Ko bi tome odoleo?

Ribe

Ribe su veoma razigrane, ali i vrlo oprezne. Međutim, upravo to čini poljupce Ribe ekstremno strastvenima. Vole da "razmaze" partnera usnama i da tako uklone svu napetost. Nisu egoistične, brinu se za potrebe i želje partnera. Naročito uživaju u "francuskom poljubcu".

Izvor: Miss7.24sata.hr
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još