JOŠ UVEK NE MOGU DA SE POMIRIM SA GUBITKOM: Viki Miljković progovorila o smrti roditelja

Pevačica Viki Miljković godinama je na javnosj sceni, međutim, ona retko govori javno o bolnim temama.

Viki je kao jako mlada upoznala svoju srodnu dušu, harmonikaša Dragana Taškovića Tašketa i sa nepunih 19 godina svojim roditeljima saopštila da ima ozbiljnu vezu.

- Imala sam sreću da sam jako mlada naišla na svoju bolju polovinu i mi smo evo već 30 godina zajedno. Nedostaje mi vremena, ali vremena da ga kvalitetno provedem u domu sa svojom porodicom. Imam ja vremena za sve, ali to vreme mi fali - ispričala je Viki u emisiji "Magazin In".

- Dok su mi roditelji bili živi isto to mi je nedostajalo. Ja sam porodičan lik. Volim tu toplinu doma, sad mi i roditelji nedostaju, volim tu toplinu gde se sigurno osećam - priznala je pevačica.

Viki je progovorila i o teškim trenucima u svom životu kada su joj preminuli roditelji.

- Do smrti majke, smrt oca je bio najveći gubitak u mom životu. Znaš, imaš dva prsta pa posečeš jeden, posečeš drugi, pa koji te više boli... Boli i jedan i drugi. Majka je umrla prošle godine, nažalost sam ostala bez oba roditelja, i to je užasno teško. Kada mi je tata umro, imala sam majku, i nekako smo se i brat i ja privili uz nju i ona nam je bila zamena za sve to i još uvek ne mogu da se pomirim da ga nema - rekla je folkerka.

Izvor: Blic.rs
Foto: viki_miljkovic/Instagram

Pogledajte još