NA PERIKE POTROŠILA 8.000 EVRA: Vesna Zmijanac ide u Tursku na transplantaciju kose?!

Folk zvezda Vesna Zmijanac ide na presađivanje kose u Tursku jer već neko vreme ima problema s opadanjem kose, koja joj se do te mere proredila da mora da nosi perike da bi pristojno izgledala kad se pojavljuje negde u javnosti. Naime, kako piše "Srpski telegraf", pevačica je na perike potrošila čak 8.000 evra, a nije rešila problem, pa je odlučila da se podvrgne tretmanu transplantacije prirodne dlake, koja se veoma uspešno radi u Istanbulu.

- Vesna je prvo kupila tri-četiri perike da bi prikrila nedostatak, ali, pored toga što je skupo plaćala najbolje perike i davala po nekoliko hiljada evra na njih, nisu joj odgovarale. Nakon dužeg nošenja one potpare glavu i veoma su neprijatne bez obzira na to što ostavljaju pristojan vizuelni efekat. Zato se Zmijančeva raspitivala o transplantaciji kose, koju u Turskoj veoma uspešno rade i potpuno ćelavim muškarcima. To jesu skupi i bolni tretmani, ali pevačica je posle dužeg razmišljanja i informisanja o svemu rešila da im se podvrgne - otkriva izvor blizak folkerki i nastavlja:

- U Istanbulu je na glasu jedna klinika koja je specijalizovana za ove zahvate i svi koji su bili odlazili su zadovoljni. Tako se i Vesna, koja je zbog problema s opadanjem kose potrošila mnogo para na kvalitetne perike, odlučila na ovo trajno rešenje. Četiri perike koje pevačica najčešće nosi joj je, inače, radio popularni vlasuljar iz beogradskog pozorišta, ali kako njihovo konstantno nošenje uzrokuje dodatne probleme s temenom glave, morala je da pronađe drugo rešenje.

Inače, pevačica je ostala verna boji i obliku frizure da bi se što manje primetila razlika između prirodne i improvizovane kose, pa joj je vlasuljar napravio skoro četiri identične perike.

- Sve su u plavoj boji, od paž ravne kose sa šiškama, srednje duge, koju pevačica uglavnom uvija po potrebi, plavog dugog umetka, koji nosi uglavnom na snimanjima kada zalizanu kosu podigne u rep. Nošenje perika otvara različite mogućnosti za eksperimentisanje ne samo s bojama nego i s dužinama kose, što je sastavni deo imidža svakog ko se bavi estradnim poslom - zaključuje izvor.

Izvor: Republika.rs
Foto: vesna_zmijanac_official/Instagram

Pogledajte još