TO JE RANA ZA CEO ŽIVOT: Relja Popović sa suzama u očima progovorio o gubitku roditelja

Relja Popović jedan je od najpopularnijih repera današnjice. On nije često u javnosti govorio o svom privatnom životu, a još manje o svojim roditeljima, međutim, napravio je presedan i odlučio da za javnost otkrije detalje koje do sada niko nije znao.

Poznato je da je Reljina majka bila Zoja Begoli, ikona Narodnog pozorišta u Beogradu i balerina, dok se o njegovom ocu veoma malo znalo u javnosti.

S obzirom na to da je poslednji brak Zoje bio sa glumcem Farukom Begolijem, mnogi su upravo za njega govorili da je Reljin otac, a reper je sada demantovao ove navode, te otkrio pravu istinu.

- Pisali su da je Faruk Begoli moj otac, što nije. Prosto, i ja bih se tako prezivao, ako mi se majka već preziva Begoli i ako mi je otac Begoli, jako teško bi bilo da ja budem Popović. Pokušavali su čak da naprave razne konstrukcije kako pokušavam da sakrijem svoje albansko poreklo. Čak i da sam Albanac, ili odakle god, ja ne bih pokušavao da sakrijem svoje poreklo. Imam podjednaku ljubav prema svim narodima i prema svim dobrim ljudima i podjednako ignorišem sve loše ljude - započeo je Relja, pa istakao da je njegov otac Srđan Popović, nekadašnji sportski novinar.

- Moj otac bio je sportski novinar, najveći deo svog života je proveo u listu "Večernje novosti", gde je i moj ujak, mamin brat, radio. Bio je veliki navijač "Partizana" - rekao je on i otkrio da je od oca nasledio ljubav prema pomenutom klubu.

- Zadnju noć života je proveo sa igračima "Partizana", a ja i danas nastavljam tu neku tradiciju. Sport i "Partizan" su obeležili njegov život na jedan način, dok sam ja na fakultetu isto studirao novinarstvo, voleo sam da pišem i dotakao to nešto što je bio moj otac, potpuno nesvestan da se to dešava. Nekako smo se susreli, bez da se susretnemo.

Pošto je oca izgubio sa svega godinu i po dana, ne krije da mu je to rana za ceo život.

- Mama mi je rekla da sam na nekoj od sahrana, kada je našem drugu umro tata, pitao: "Kome je gore? Tom našem drugu, koji je izgubio tatu sa 15 godina ili meni, koji sam izgubio tatu sa godinu i po dana?". Vrlo je teško odgovoriti na to pitanje. Naravno da bih voleo da sam mogao da zapamtim svog oca, to je sigurno jedna rana, koju nosim celog života - zaključio je Relja u emisiji "Balkanskom ulicom".

S obzirom na to da je odrastao bez oca, majka je imala veoma bitnu ulogu u njegovom i bratovljevom životu.

- Važno je ime u svetu baleta i u svetu umetnosti, bila je jako posvećena tom pozivu, dok je bila balerina, a kasnije i predavač. Ja svoju majku ne mogu da gledam nikada kroz profesiju. Ona je važno ime, ali za mene na neki drugi način, tačnije kao majka - rekao je Relja i otkrio da je njena profesija znatno uticala na njegov profesionalni razvoj.

On se takođe osvrnuo na nemili događaj koji se dogodio na kraju njegove srednje škole, kada je bio upucan, te istakao da je to bio najstresniji događaj koji je priredio majci, a ni suze nisu izostale.

- Prvi put sam osetio da je to što radim, iako ja suštinski nisam bio kriv u tom trenutku, strašno uticalo na nju. Danima se nije znalo da li ću ja preživeti operaciju. To je bio poslednji momenat kada sam ja nju nasekirao. Ovo je svakako bilo više od "nasekirao", ali zato sam uvek vodio računa, da čak i ako sam uradio nešto, da to ne dođe do nje. Od svoje osamnaeste godine do 2017. godine, dok ona nije umrla, ja više nisam sekirao svoju mamu i bio sam dobar sin, iako sam ja uvek bio dobar sin - rekao je popularni reper o svojoj majci, a nije mogao da zadrži suze uz stihove legendarnog Luisa i pesme "Ne kuni me, ne ruži me majko".

Izvor: Nova.rs
Foto: reljarelja/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.