VAŽNIJI TI JE KER OD ROĐENOG DETETA: Ivan Marinković posle tri i po godine posetio sina Željka, Miljana Kulić otkrila detalje susreta

Bivši rijaliti učesnik Ivan Marinković posle tri i po godine otišao je u Niš da vidi svog sina Željka kojeg je dobio tokom veze sa Miljanom Kulić.

Nakon što je obelodanjeno da je Ivan posetio sina isplivali su novi detalji ovog susreta.

- On je govorio kako mora da vodi kuče da se šiša. Samo je o psu pričao. Tijanu je to razbesnelo pa je počela da viče na njega. Svašta mu je rekla, svađali su se sigurno 40 minuta. Mi smo svi bili u šoku - ispričala je Miljana.

Osim toga, Kulićeva je istakla da je njenu sestru Tijanu "zapeklo" to što se Marinković kratko zadržao u njihovom domu i nije pokazao interesovanje za sina.

- Željka je iskoristio samo za slikanje napravio je 50 slika na različitim mestima u kući da bi ispalo da je ne znam koliko vremena proveo sa njim i Tijana mu je to rekla. "Bitniji ti je ker od rođenog sina", urlala je Tijana. "Sediš tu i gledaš televiziju, a dete te je željno. Ne znam što te je Miljana uopšte zvala da dođeš", govorila mu je moja sestra. I on se drao na nju. Sa mnom nije hteo da priča... Ma bile su to strašne scene, užasno je bezobrazan - dodala je rijaliti zvezda.

Izvor:  Telegraf.rs/Srbijadanas.com
Foto: TV Pink/Promo

Pogledajte još