Festival “Božićna čarolija”: Solisti muzičke škole "Melodies" na platou ispred "Promenade"

Udruženje The Best Events uz medijsku podršku kompanije Color Media Communications i uz finansijsku podršku Gradske uprave za privredu Grada Novog Sada organizuje festival pod nazivom “Božićna čarolija”, koji će se održati od 10. decembra 2021. do 10. januara 2022. godine, na platou ispred TC Promenada.

Juče su na našoj "Raspevanoj jelci" nastupili Solisti muzičke škole "Melodies" koji su nas zagrejali svima dobro poznatim hitovima.

Prethodna dva meseca, naši sugrađani su prijavljivali kandidate na konkurs „Heroj ulice” za koje smatraju da svojim nesebičnim postupcima doprinose boljem i lepšem Novom Sadu, a mi smo ćemo ih sve nagraditi i uručiti im plakete na festivalu "Božićna čarolija" danas od 18.30h, kada će svi posetioci biti u prilici da se upoznaju sa humanitarnim radom naših ovogodišnjih heroja, a zajedno ćemo proglasiti i pobednika ovogodišnjeg konkursa.

Izbor „Heroj ulice” treći put zaredom organizovali su kompanija „Color Media Communications”, dnevni list „Dnevnik“ i „Novosadska televizija”, a nakon proglašenja pobednika ovogodišnjeg konkursa očekuje zabavan program na platou ispred tržnog centra "Promenada".

U praznično ukrašenim drvenim kućicama posetioci će moći da kupe raznovrsne praznične rukotvorine, dekupaž predmete, nakit, slatke i slane gurmanluke, kao i kuvano vino i čaj koji su neizostavni deo zimskog festivala.

Program će upotpuniti atraktivne aktivacije za sve uzraste, a za naše najmlađe sugrađane, kolege iz Novosadsko vaspitno-obrazovnog kruga i tima JP Vojvodinašume pripremaju zanimljive kreativne i edukativne radionice.

Partneri festivala su: Gradska uprava za privredu grada Novog Sada, TC Promenada, JP Vojvodinašume, Coca-Cola, Heineken sa brendom Zaječarsko, Orbit, San Creme keks kompanije Mondelez i VODA VODA Vodica.

Više informacija možete potražiti na zvaničnom sajtu Božićne čarolije: http://www.communications.rs/bozicnacarolija2021/

Pogledajte još