U MOJE VREME SU EDUKOVANE I EMANCIPOVANE ŽENE VODILE PROGRAM: Olja Crnogorac otkrila zašto je prestala da se bavi javnim poslom

Bivša voditeljka Olja Crnogorac pre nekoliko godina se povukla sa malih ekrana i otpočela biznis. Postala je dizajnerka, a sada otkriva i razlog da prestane da se bavi javnim poslom.

- Nisam mogla više da se bakćem sa menadžerim pevačica gde si morao da pripremiš ranije sva pitanja, sve unapred da bude poslato, da pričaš o vremenskoj prognozi sa njima, a ne ono što te stvarno zanima - rekla je Olja i dodala:

"Postalo mi je sve to jako dosadno i zato sam izašla iz voditeljskog posla".

Olja je u svoje vreme vodila skandaloznu emisiju, atraktivna i temperamenta voditeljka koja je bila poznata po britkom jeziku. A onda je odlučila i da uđe u rijaliti.

- Emisija je bila šokantna, ali je sada limunada čega sve ima u rijalitijima danas. Ja sam bila mesec dana u Farmi i bilo mi je teško. Majka mi je rekla da budem vredna, a ja sam to baš ozbiljno shvatila. Bila sam stalno kod stoke, čistila, rintala, tresla tepihe, prala bure u kom s ekupalo 30 ljudi...Samo sam se jednom posvađala. Maji Nikolić sam dala bombonu koja se koristi kada neko ima problem sa stomakom. Rekla sam da je bombona od narandže, a onda je to ona pojela. Posle su joj rekli "je l znaš Majo šta ti je Olja dala da pojedeš, videćeš za pola sata", a onda je nastao haos i ludnica. A svi znamo kakva je Maja kad se naljuti - rekla je Olja.

- U moje vreme je bila Maja Nikolić, Jovana Joksimović... To je bilo neko lepše vreme gde su edukovane i emancipovane žene vodile program. A sa pojavom tih kablovskih televizija počeo je javašluk. Ne zna se ko vodi informativni program, a ko zabavnu emisiju, zato mi je i drago što nisam deo tog sveta. Pre Jovane Jeremić nismo znali šta je šer.

Izvor: Espreso
Foto: montenegrina_o/Instagram

Pogledajte još