BUDITE DRUGAČIJE OD DRUGIH: Pet trendova pomoći će vam da zablistate u novogodišnjoj noći

Od crvenih usana, preko kose ukrašene šljokicama, pa sve do zlatnih noktiju... Ovih pet trendova podići će vaš look na viši nivo!

Novogodišnja noć podrazumeva blistavost, sjaj i glamur posebno kada je vaš izgled u pitanju. Tokom proteklih dvanaest meseci, videli smo renesansu u maksimalističkom stilu, ali i smelije tendencije – od raznobojnih nijansi šminke do smelih printova i tekstura koje su vladale pistama. Za novogodišnji party, prigrlite one odvažnije jer – više je više! Dakle, ne plašite se da izađete iz svoji standardnih okvira. Neka vas narednih pet trendova inspirišu!

Pet trendova koji će vam omogućiti da budete drugačiji od drugih

Crvene usne

Smele crvene usne nikada ne gube na atraktivnosti i privlačnosti. Važno je samo pronaći nijansu koja će najbolje korenspodirati sa vašim tonom kože.

Gliter ajlajner i kristali

Dodajte malo sjaja očima pomoću ajlajnera sa svetlucavim česticama i ne libite se da ga uparite sa malo kristala. Verujte, niko neće moći da ostane imun na takav efekat!

Lice – u prvom planu

Akcentujte lice pomoću sazvežđa dijamanata. Ili, ukoliko vam se učini da je to previše, dodajte nekoliko strateški postavljenih kristala.

Šljokice u kosi

Šljokice za kosu vratile su se kao svečani i zabavan način da dodate malo sjaja i svojim vlasima.

Zlatni nokti

Biće pun pogodak! Od zabavnih, tačkastih šljokica do jedinstvenih zlatnih vrhova, nalik francuskom manikiru – metalik nijansa oplemeniće svaku manikir priču.

Foto: Ilustracija/Pexels.com

Izvor: Lepotaizdravlje.rs
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još