TI BI NAPOLJU DA SE JE*EŠ, A OVDE SE PRAVIŠ LUD: Aleksandra Nikolić postala nova Maja Marinković, Janjuš krenuo da se obračuna sa njom (VIDEO)

Aleksandra Nikolić odlučila je da osvoji Marka Janjuševića Janjuša po svaku cenu, pa ga je pratila u stopu, dok je on pokušavao da pobegne, naravno, bezuspešno:

- Rekao mi je Luks da super izgledam, ali da treba da naučim da se ponašam. A on je navikao na ove biljke, sad je doživeo prosvetljenje ove sezone, sad je presveti Janjuš. Ja tebe volim, ti si moj prijatelj - rekla je Aleksandra.

- Vodi je, prijatelju! - poručio je Janjuš Saletu Luksu.

- Ne idem ja nigde. Znaš kako si dobijao kad si kockao sa mnom. Ako je mene neko video golu, to si ti - nastavljala je Aleksandra.

- Nemoj da mi prilaziš, molim te - govorio je Janjuš.

- Ti bi napolju da se je*eš, a ovde... - pobesnela je Nikolićeva.

Zadrugari su se vratili sa žurke u Belu kuću, a Aleksandra se ponovo nameračila na Marka Janjuševića Janjuša, zbog čega je moralo da interveniše i obezbeđenje, a u jednom momentu su letele i šolje:

- Od*ebi! Mrš, je*em ti mamu, ja sam ovde trpeo nešto godinu dana! Da ti meni ne daš da jedem! Samo dođi, da vidiš šta će da bude - podivljao je Janjuš.

- Tebi su svi bolesnici, osim tebe! Hajde, je*i mi majku - govorila je Aleksandra.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još