Festival “Božićna čarolija”: Dečiji hor "Bubamara" i hor Ruskog teatra "Dar" na platou ispred "Promenade"

Udruženje The Best Events uz medijsku podršku kompanije Color Media Communications i uz finansijsku podršku Gradske uprave za privredu Grada Novog Sada organizuje festival pod nazivom “Božićna čarolija”, koji će se održati od 10. decembra 2021. do 10. januara 2022. godine, na platou ispred TC Promenada.

Juče su na našoj "Raspevanoj jelci" nastupili mališani iz Dečijeg hora "Bubamara" i Ruskog teatra "Dar" koji su obojili plato ispred Promenade svojim novogodišnjim notama.

Do sada su se na festivalu mogli čuti horovi dece i odraslih koji su pevali na srpskom, engleskom, nemačkom, hebrejskom, mađarskom, ruskom i slovačkom. Do kraja festivala čućemo i horove koji pevaju na jermenskom, hrvatskom i rusinskom jeziku. Božićna čarolija slavi multikulturalnost i multijezičnost Vojvodine!

U praznično ukrašenim drvenim kućicama posetioci će moći da kupe raznovrsne praznične rukotvorine, dekupaž predmete, nakit, slatke i slane gurmanluke, kao i kuvano vino i čaj koji su neizostavni deo zimskog festivala.

Program će upotpuniti atraktivne aktivacije za sve uzraste, a za naše najmlađe sugrađane, kolege iz Novosadsko vaspitno-obrazovnog kruga i tima JP Vojvodinašume pripremaju zanimljive kreativne i edukativne radionice.

Partneri festivala su: Gradska uprava za privredu grada Novog Sada, TC Promenada, JP Vojvodinašume, Coca-Cola, Heineken sa brendom Zaječarsko, Orbit, San Creme keks kompanije Mondelez i VODA VODA Vodica.

Više informacija možete potražiti na zvaničnom sajtu Božićne čarolije: http://www.communications.rs/bozicnacarolija2021/

Pogledajte još