OVO ĆE BITI GODINA MOJE KARIJERE: Nikola Rokvić uz podršku supruge i dece lakše prolazi kroz težak period nakon očeve smrti

Pevač Nikola Rokvić stao je pred kamere, nakon bolnog gubitka oca, Marinka Rokvića.

On je rekao kako je trenutno posvećen porodici, naročito deci, a osvrnuo se i na novogodišnje i božićne praznike u svom domu.

- Najbitnija je porodica, najbitnija su naša deca. Bitno je da se okupimo za Božić, da odemo na liturgiju, a onda da imamo i taj zajednički ručak gde se iznosi česnica, da vidmo ko izvlači novčić i kome će godina biti srećna. Bojana, Leona i Simeon su spremali jelku i ukrase, sve je u toj novoogodišnjoj atmosferi. Simeonu je Deda Mraz doneo Hulkovo odelo, a Leoni Ponija. Dobili su šta su tražili, jer su bili dobri - rekao je Nikola u "Premijeri" i progovorio o poslovnim planovima za 2022. godinu.

- Treba imati ciljeve i na vreme krenuti ka njima. Ja sam zadao sebi neke ciljeve i verujem da će ova godina biti godina moje karijere. Imam osećaj da je došlo vreme da se posvetim pesmama i pevanju i nadam se da ću u ovoj godini iskoristiti svoj potencijal - kaže pevač, a onda je progvorio i o pesmama koje je odbio da snimi, a kasnije su postale veliki hitovi.

- Žalim što nisam otpevao "Imati, pa nemati" i "Pukni zoro". Za prvu pesmu sam ja kriv, nisam je osetio. Kako ja sada to da pevam. Kad sam čuo Džeja, oduševio sam se, njemu je to leglo. Za "Pukni zoro" sam snimio demo, ali se neke stvari nisu poklopile. Drago mi je da je ta pesma na kraju ostala pesma za sva vremena.

Izvor: Telegraf.rs/Premijera
Foto: nikolarokvic/Instagram

Pogledajte još