TRI ZNAKA NEĆE UŽIVATI: Kome će teško pasti novogodišnji i božićni praznici?

Ovo neće biti period iz snova za ova tri predstavnika Zodijaka.

Praznici su puni pozitivnih emocija, lepih trenutaka sa voljenima, mirisa, ukrasa i šetnji. Mnogi će praznike doživeti kao pravu magiju u kojoj će uživati sa voljenim osobama.

Međutim, prema astrolozima postoje određni znaci Zodijaka koji neće uživati u prazničnoj sezoni.

U nastavku otkrivamo koji znaci neće imati najsanjivije novogodišnje i božićne praznike.

Ovan

Ovnovi su prilično zbunjeni tokom ove praznične sezone. Na njih utiče Venera koja je retrogradna od 19. decembra. Zato prvo sačekajte da se Venera vrati u svoj hod, kako biste se spasili loše komunikacije i sačuvali svoje živce. Pored toga, sa Merkurom u Jarcu do 1. januara favorizuju se tenzije i bes. Duboko udahnite i pripremite se.

Vaga

Vaga ovih prazničnih dana plovi u istom čamcu sa Ovnom. Preovlađuje nerazumevanje, konfuzija u komunikaciji i druženju sa ljudima koje ne volite. Stare navike će se probuditi da vas uznemire i preplaviće vas osećaj teskobe. Sa Merkurom u znaku Jarca, osećate da se ništa što kažete ne razume i to vam malo smeta. Naoružajte se strpljenjem i ne zaboravite da će se praznici uskoro završiti.

Škorpija

Situacija za Škorpije možda neće biti ista kao za prethodna dva znaka, ali to ne znači da će ostati mirni. Biće iznervirani, ljuti i primorani da se prilagode prilično neprijatnim situacijama. Merkur u Jarcu izaziva osećaj likvidnosti, pa je - bar sada - bolje da budete načisto sa onim što želite i onima koji su pored vas. Dobro razmislite pre nego što bilo šta izgovorite, za vaše dobro.

Izvor: Ženskimagazin.rs
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još