ŽAO MI JE ZBOG SVEGA ŠTO SAM URADILA: Mima Šarac stavila tačku na vezu sa Grujom i uputila izvinjenje njegovoj supruzi! (VIDEO)

Tokom današnje radio-emisije "Amnezija", Bane Čolak ugostio je i Mimu Šarac, kako bi otkrila pravi razlog raskida sa oženjenim Nikolom Grujićem Grujom.

- Dobro sam, kako da budem. Ne mogu da padnem u depresiju. Gruja i ja smo bili pod pritiskom, ne mogu da kažem da mi je sad pao kamen sa srca, ne znam ni sama kako se osećam, sve mi je čudno. 26. decembra smo se poljubili, 27. smo ozvaničili vezu. Baka je uvek bila tu za mene, ali to je sve pogrešno protumačeno. Krivo mi je bilo što mi Gruja nije preneo to što su mu rekli da će da me se odreknu, ako nastavim vezu sa njim. Rekao je da ne želi da me pusti - govorila je Mima.

- Možda izgleda da mi je svejedno, ali mi je jako krivo zbog svega što sam to njemu uradila. Ja sam pokušavala da se sklonim od njega, ali sam posle videla da ne mogu bez njega. On je uglavnom prilazio meni, videli smo šta se desilo posle. Znam da je njegov tata rekao da ga žena i dalje čeka, čak je i on rekao da ga žena sačeka, da pričaju. On je taj koji je trebalo da stavi distancu - rekla je Mima i dodala:

- Želim da se izvinim njegovoj ženi zbog svega što sam uradila, krivo mi je - rekla je Mima, a Gruja je u besu izjavio:

- Ja moram da prokomentarišem ono što je ona rekla meni da njoj treba par dana da razmisli da li može bez mene, a to sam samo ja imao pravo da kažem. Na nju su uticale kvazi drugarice, pa se ona promenila. Ona se nije držala našeg dogovora, pa ljudi nikada se niko neće odreći svog deteta zbog postupaka. Ja sam počeo da prebacujem u glavi. Teško mi je, imam osećanja, ja sam to uradio zbog nje.Ona nije dala šansu našem odnosu, niti da ja možda ispravim neke greške.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još