SEĆAM SE KAD SI ME PITAO "DOKLE ĆE OVAKO BITI, SOKOLE TATIN": Nikola Rokvić prisetio se razgovora sa ocem Marinkom i rastužio mnoge (VIDEO)

Pevač Nikola Rokvić i dalje ne može da se pomiri sa gubitkom oca Marinka koji je preminuo posle kraće bolesti, a današnjom objavom mnogima je naterao suze na oči.

Naime, folker je sa pratiocima podelio jedan deo njihovog razgovora dok se Marinko borio sa rakom pankreasa.

- Sećam se kada si me pitao, "dokle će ovako biti, šine šokole tatin"... tvoj pogled direktan u moje oči... Sve ti je bilo jasno... Nisam imao reč... Onda sam ti ispričao priču da si kao nekada naši preci u strašnom boju, prsa o prsa, sav si izranjavan, izubijan, ali ideš i gaziš ka cilju... Časno, kao nekada veliki heroji, ne predavši se nikada... I znaš da sam ti rekao da ćeš doći do cilja i biti živ ili ne, ali ćeš doći i pobedićeš! Junače, i ako je teško bez vođe, ipak si nam svojim stradanjem i pobedom doneo mir da u tvojoj slavi i radosti tvoga puta nas trojica nastavimo! Sve do naših borbi i ciljeva i tako dalje! Voli te tvoj majkan! - napisao je Nikola uz snimak na kom nastupa sa Marinkom i bratom Markom.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nikola Rokvic (@nikolarokvic)

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: nikolarokvic/Instagram

Pogledajte još