ESTRADA ME JE ZABORAVILA: Lepa Lukić otkrila da joj niko od kolega nije čestitao 82. rođendan

Pevačica narodne muzike Lepa Lukić prekjuče je obeležila 82. rođendan u društvu članova porodice i "lepista", kako se zovu njeni vatreni fanovi koji je prate tokom cele karijere.

Pevačica je otkrila da se niko sa estrade nije setio da joj čestita.

- Niko od kolega mi nije čestitao rođendan, niko me nije pozvao sa estrade. Tu su mi moji fanovi iz Osijeka, oni vode moj fan-klub, svake godine dolaze, tu je moja snajka. Nisam imala nikakve želje, ja ne slavim rođendan. Ranije sam ih vodila na ručak u neki restoran, a ove godine smo bili kod mene u stanu. Spremili smo sarme, pečenje. Ja sam pravila supu, a snajka pečenje i sarmu - rekla je pevačica u jednom dahu.

Ona se pohvalila i kako je dobila dosta poklona koje su joj doneli fanovi i prijatelji. Naime, oni su joj napravili kolaž s njenim fotografijama i slikama na kojima je sa kolegama sa estrade.

- Ne bih ni znala kakve fotografije imam, ne bih ni znala da sam se slikala da mi oni ne donesu ovako. Da nemam fanove, ne bih znala da sam Lepa Lukić. Ja sam rođendan slavila u mladosti, sada ga samo obeležim. Kada mi je majka bila živa, imale smo tradiciju da negde odemo, ona i ja same. Nedostaje mi ona kada dođe ovaj dan. Mislim da ću i, kada umrem, da žalim za majkom - rekla je slavljenica koja lagano "gazi" devetu deceniju života.

Izvor: Republika.rs
Foto: RTV Pink Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još