DEŠIFRUJTE ZNAKE: Koji brojevi vas upozoravaju na opasnost, a koji donose dobre vesti?

Ponavljajući brojevi su znak na koji treba obratiti pažnju, barem tako nalažu zakoni numerologije.

Koliko često vam se dešava da na ulici vidite automobil sa brojevima koji počinju sa tri jedinice u nizu ili da, kada pogledate na sat, "često" vidite vreme 10:10? Sigurno ste se nekad zapitali da li je to samo slučajnost ili neki znak.

Numerologija veruje da nam univerzum sa razlogom daje ponavljajuće brojeve, koje u određenom nizu, naziva brojevima anđela.

Anđeoska numerologija govori o značenju brojeva koji se ponavljaju u vašem životu: na satu, broju automobila, bilo gde. Da biste dešifrovali predviđanja i poruke sudbine, nećete morati da izvršavate složene proračune. Samo zapamtite brojeve koje najčešće vidite, a zatim potražite njihovo značenje u specijalnom prevodiocu.

Najpoznatiji broj anđela

Znate li da je 11:11 dobra kombinacija? Ovaj broj je verovatno najpoznatiji broj anđela, simbolizuje uspešan uspon i nove duhovne visine.

Ponavljajući brojevi, na primer, 111, ili brojevi koji se podudaraju u određenom nizu (1234), sa stanovišta numerologije, nose posebno značenje. U numerologiji, svaki broj ima svoje značenje, a u zavisnosti od toga koji broj (ili brojeve i njihove kombinacije) primetite, poruka ili znak se mogu tumačiti na različite načine.

Kada primetite bilo koji od brojeva u anđeoskoj numerologiji, možete to prihvatiti kao znak podrške i potvrde da ste na dobrom putu. Ove brojke potvrđuju vaš dobar odnos sa višim silama, a ako verujete u njih, govore da se sve dešava kako je trebalo da se desi.

1. Ponavljanje jedinice je znak podrške, znak da ulazite u novu fazu života i samospoznaje. U ovom periodu veoma je važno da verujete sebi i svojim mentorima ili ljudima koji su vam značajni.

2. Dvojka simbolizuje neku vrstu zbližavanja, ponovnog okupljanja ili nove zajednice. Videti dvojke koje se ponavljaju je znak da je vreme da se otvorite za nove veze.

3. Ponavljanje trojke je znak da verujete svojoj intuiciji i da radite sve kako treba. Ovo je poziv da stojite čvrsto i jasno razumete šta želite od života.

4. Ponavljanje četvorki je znak da treba da usporite. Ako vidite da se četvorke ponavljaju, to znači da je u vašem životu došao period da završite stare poslove i pronađete ravnotežu.

5. Ponavljanje petica je simbol transformacije. Doživljavate ili ćete u bliskoj budućnosti doživeti dramatične promene u svom životu i moraćete čvrsto da ih prihvatite.

6. Šestice koje se ponavljaju, imaju tešku reputaciju i često su povezane sa negativnim stvarima, ali to nije istina. Broj 6 se pojavljuje u vašem životu kada previše gledate oko sebe u potrazi za odgovorima, dok ih morate tražiti u sebi.

7. Sedmica je signal da aktivirate svoj duhovni život.

8. Osmice koje se ponavljaju znače da je neki značajan ciklus u vašem životu došao do kraja. Vreme je da se prepustite i samo verujete procesu.

9. Devetka koja se ponavlja znači da napredujete i da je vreme da se ponašate u skladu sa tim. Devet se odnosi na učenje, podučavanje i podršku ovim procesima.

10. Kada vidite desetke koje se ponavljaju, znajte: vi ste tamo gde treba da budete, radite sve kako treba i dobre vesti su iza ugla.

Izvor: Mondo
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još