CRVENI KARMIN I VEŠTAČKE TREPAVICE: Darka Lazića našminkale verenica Barbara Bobak i ćerka Lorena (VIDEO)

Pobednik četvrte sezone muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" Darko Lazić poslednjim objavama na društvenoj mreži Instagram do suza je nasmejao svoje fanove.

Naime, popularni folker sa verenicom Barbarom Bobak tokom vikenda čuvao je svoju sedmoipogodišnju ćerkicu Lorenu, koju je dobio u braku sa koleginicom Anom Sević.

Lazić je svojim pratiocima otkrio delić vesele atmosfere iz doma u Novom Sadu. Barbara i Lorena odlučile su da našminkaju Darka, koji najpre nije želeo da pristane na to i žestoko se opirao.

Međutim, nešto kasnije tridesetogodišnji pevač pokazao je rezultate rada svoje verenice i ćerke koje su uspele da ga savršeno doteraju, a Lazić je nosio čak i veštačke trepavice. Nešto kasnije Darko je imao i namazane nokte.

Ako je suditi po osmesima Barbare i Lorene čini se da su uživale u ovom poduhvatu, dok se Darko pokazao kao pravi model.

Podsetimo, Darko i Ana zvanično su se razveli krajem maja 2019. godine. Devojčica je nastavila da živi sa majkom, a nakon problema oko alimentacije i Lazićevih optužbi da mu Sevićeva ne dozvoljava da viđa ćerku, usledilo je pomirenje, te sada nekadašnji supružnici imaju dobar odnos i Lorena redovno posećuje oca.

Autor: Nadlanu.com
Foto: darkolazicofficial/Instagram

Pogledajte još