BOLJE DA SAM SAMA NEGO SA POGREŠNIM MUŠKARCEM: Sanja Marinković nikad iskrenije o ljubavnom životu i karijeri

Voditeljka Sanja Marinković iako svojim gostima postavlja i neka veoma intimna pitanja o svom privatnom životu ne priča mnogo. Ovoga puta priznaje da joj je u životu uvek bolje da bude sama, nego tek tako sa nekim u emotivnom odnosu.

- Bolje biti sam nego sa pogrešnim. O svom emotivnom životu čitam u medijima, ali bolje da sam sama nego sa pogrešnim muškarcem - ističe Sanja i otkriva da su u poslednje vreme životne ispovesti njenih gostiju najgledanije.

- Ne znam koliko su emotivne ispovesti i suze dobre za rejting, ali je izuzetno lepo za jednog voditelja i publiku, kada je gost zaista iskren i kada se ne ustručava da svoje slabosti pokaže široj masi. To su trenuci kada verujem da gosti žele da pokažu svoje emocije, ali zaista mislim da su suze najmanje čega ljudi treba da se stide u javnosti. Svaka iskrena emocija je tu da je publika prepozna. Gledam da napravim što lepši i kvalitetniji razgovor - smatra voditeljka koja se trudi da iz godine u godinu menja svoju autorsku emisiju “Magazin In“.

- Trudim se da moj tim koji čine brojni novinari i producent i ja iz godine u godinu budemo sve kvalitetniji. Kako se menja uticaj društvenih mreža na naše živote, tako se menjaju i televizijske emisije. Publika ima sve manje strpljenja, sve kraće provodi vreme na televizijskim kanalima. Ako im za tri i po sekunde ne privučete pažnju oni će okrenuti kanal. Način na koji se intervjui vode i smenjuju kadrovi i te kako utiču na rejting. Priča treba da bude kvalitetna, ali ima toliko oklnosti koje na to utiču. Sa svojim timom sam istraživala i navike publike. Shvatili smo da je četiri sekunde dovoljno da ljudima nešto zaokupira pažnju ili ne. Nije više važno samo imati dobar i kvalitetan intervju, već je bitna esetika, smenjivanje kadrova, zahtevi publike, brzina i dramaturška obrada emisije, da bude neočekivano, sadržajno, da imamo puno pesme, koreografije - poručuje Marinkovićeva i za kraj otkriva da nikada svoje goste nije delila na neke kategorije.

- Ne delim goste na kulturne i nekulturne. Trudim se da kada nekoga pozovem u goste podjednako ispoštujem. Oni sami načinom komunikacije, pričom o sebi i drugima, govore o sebi, kakve su im ambicije i životne vrednosti i ko glumi i ko možda nije iskren. Ja odavno nijednom gostu ne pristupam na takav način. Drugačija sam jedino prema gostima koje dugo poznajem preko 15 godina i svake sezone dođu. Sa mnogima od njih popijem kafu i privatno se dopisujem i naravno da će moj odnos biti prisniji, ali način komunikacije će biti isti - zaključuje Sanja Marinković.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još