STRUČNJACI TVRDE: Omiljena poza u krevetu otkriva kakva vam je veza

Način na koji par vodi ljubav otkriva mnogo toga o njihovoj vezi ili braku.

MISIONARSKA POZA

Parovi koji vole misionarsku pozu već dugo su zajedno i gotovo da jedno drugom završavaju rečenice. Njihov brak je stabilan, ali ponekad zapadnu u rutinu.

Međutim, njima to ne smeta, oni se u takvom odnosu osećaju prijatno i sigurno. Ljubav koju osećaju s godinama se produbila. Ipak, malo raznovrsnosti u spavaćoj sobi im ne bi škodilo, tvrdi američki stručnjak za veze i seks Niki Ransom-Alfred.

POZA U KOJOJ JE ŽENA GORE

Poza u kojoj je žena gore znak je da parovi znaju da se zabavljaju. Oni su puni samopouzdanja, vole da eksperimentišu i da istražuju sopstvenu seksualnost.

Veza im se zasniva na kompromisu i poverenju, a svaki od partnera jednako se trudi oko rešavanja problema, tvrdi osnivač portala za ljubav i romantiku "My Secret Luxury", Stejsi Ribčin.

DOGGY POZA

Parovi koji uživaju u "doggy pozi" imaju zabavnu vezu punu avanturističkih trenutaka. Oni su iskreni i otvoreni u seksu, ali i na svim poljima života.

Ovakvi partneri su sigurni u svoju seksualnost i nije ih sramota svog tela zbog čega mogu maksimalno da uživaju u odnosu. Nisu im strane ni vruće igrice kojima nastoje da začine svoj seksualni život.

POZA KAŠIKE

Položaj u kojem partneri leže na boku, s tim da je muškarac iza žene, poza je koja omogućava posebnu intimnost.

Parovi koji uživaju u pozi kašike brižni su i predani, a najviše od svega žude za stalnim fizičkim i emocionalnim kontaktom. Oni se odlično razumeju, naročito na polju osećanja. Pod tušem, u autu ili na kuhinjskom stolu, oni svaki slobodan trenutak koriste za seks. Njihova veza je dinamična, strastvena i pre svega spontana. Ta strast ih tera toliko daleko da ponekad ne mogu da skinu ruke jedno s drugog.

Izvor: 24sata.hr
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još