KUJU PLANOVE ZA BUDUĆNOST: Ivana, bivša supruga Nenada Aleksića Ša preselila se u Crnu Goru kod Vladimira Tomovića?!

Bivša žena repera Nenada Aleksića Ša, Ivana Aleksić navidno se preselila u Crnu Goru kod Vladimira Tomovića, sa kojim je u emotivnoj vezi već godinu dana. Kako mediji pišu, njih dvoje uživaju u ljubavi, a iako su prvo bili samo prijatelji, kasnije su se rodile emocije i oni to odavno ne kriju od okoline.

Ivana je na početku veze redovno odlazila u Bar, odakle je porodica Tomović, ali je najviše vremena provodila u Beogradu, gde je živela i radila. Međutim, kada je Ivanin posao počeo da propada, ona je navodno odlučila da se odseli u Bar. Aleksićeva je nakon razvoda od repera, finansijski profitirala. Salon na Novom Beogradu je zatvorila i pokrenula posao u drugom delu grada, ali sa tim nije imala sreće.

- Ivana je počela sa tim novim salonom, ali to baš i nije zaživelo, nije uspela da ga razradi kao salon kod Fontane, gde su mnogi dolazili baš zbog Nenada. Čula sam da se baš zaljubila u Tomovića i, kada je promet počeo da opada, ona je prepustila salon dugogodišnjem prijatelju i saradniku. Ivana je i dalje gazdarica, ali više se ne bavi preterano poslom. Posvetila se sebi, Vladi, njihovoj vezi - započeo je priču dobro obavešten izvor blizak Aleksićevoj.

Ivana je, kako je rekla bliskim prijateljima, sigurna u svoju odluku o preseljenju.

- Na početku, ona je odlazila u Bar, stvarno su se samo družili jedno vreme, ali je kasnije proradila hemija između njih i rodila se ljubav. Kada su počeli da se zaljubljuju sve više, njeni odlasci su bili sve redovniji, ali je i Vladimir neretko umeo da se zaputi u Srbiju kako bi proveo više vremena sa svojom dragom. U salonu se priča da su srećni, čak i da planiraju proširenje porodice. Ivani je najveća želja da se ostvari u ulozi majke - navodi izvor.

Podsetimo, Nenad Aleksić Ša prevario je suprugu Ivanu sa Tarom Simov tokom boravka u četvrtoj sezoni rijalitija "Zadruga", nakon čega je stavljena tačka na njihov brak. O razvodu popularnog repera mnogo se pisalo, ali nakon njegovog izlaska iz rijalitija, Ša je priznao da ga je Ivana "opelješila". Ša je u javnosti više puta govorio kako mu je ona uzela i ono što joj ne pripada, ali da razume da je to uradila jer ju je povredio.

Ovu informaciju Ivana nije prokomentarisala, dok je Vladimir novinarima portala Kurir.rs ljutito rekao:

- Ja neću ništa više da komentarišem za medije, pišite šta god hoćete.

Izvor: Kurir.rs
Foto: vladelije/Instagram

Pogledajte još