SVE ZA DOBAR IZGLED: Kristina Bekvalac otkrila kako je Nataša stigla do studija u cipelama sa vrtoglavo visokim potpeticama (VIDEO)

Pop zvezda Nataša Bekvalac sinoć je bila gošća emisije "Amidži šou" na televiziji "Pink", u kojoj je govorila o brojnim aktuelnostima iz svog privatnog života i muzičke karijere.

Popularna pevačica plenila je pažnju publike i medija svojim seksi izgledom, za koji je bila zadužena njena mlađa sestra, stilistkinja Kristina Bekvalac.

Naime, četrdesetjednogodišnja muzička zvezda blistala je u kožnoj haljini braon boje koja je istakla njeno bujno poprsje, dok je na nogama imala cipele sa vrtoglavo visokim potpeticama.

I dok se publika kraj malih ekrana pitala kako je Nataša u tome došla do studija i da li su cipele udobne, Kristina je odlučila da pokaže kako se njena starija sestra izborila sa ekstravagantnom obućom.

Naime, stilistkinja je na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram objavila video snimak u kojem se može videti kako pevačici dve osobe pomažu da dođe do fotelje u studiju Ognjena Amidžića, držeći je za ruke i struk.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: AmiG Show - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još