RASPLAMSAJTE STRASTI U SPAVAĆOJ SOBI: Tri poze u seksu začiniće vaš ljubavni život

Isprobavanje novih poza tokom vođenja ljubavi može da bude zaista uzbudljivo. Ono vam daje priliku da otkrijete neke nove erogene zone i da vratite strast i uživanje u svoju spavaću sobu.

Nikol Tameleo, psihoterapeutkinja specijalizovana za seksualnost i zdravlje žena, otkrila je nekoliko seksi poza koje nije teško izvesti, a mogu vam začiniti ljubavni život.

- Većinom su to varijacije na poze koje ste verovatno isprobali - ističe Tameleo.

1. CAT (Tehnika koitalnog poravnanja)

Napravite standardni misionarski položaj, vi budite na leđima, a partner neka bude na vama.

- Razlika je u tome što se muškarac pomera na gore pa mu je telo položeno uz vaše, ali na drugačiji način. Njegova glava treba da bude malo iznad vaše - objašnjava Tameleo.

U ovoj pozi uživa veliki broj žena, a ni muškarci ne ostaju ravnodušni. Krajnji rezultat će biti maksimalno zadovoljstvo oba partnera.

2. Harmonika

Neka vaš partner legne na leđa, podigne noge u vazduh a potom ih savije u kolenima. Onda ga vi opkoračite i maltene čučnete na njega. Raširite mu noge tako da vaša bedra grle njegova. Stopala su vam na krevetu.

- U ovoj pozi žena ima potpunu kontrolu. Ne brinite ako vam postane teška. Ono što se često događa je da počnete s harmonikom, a zatim pređete na našto drugo - kaže Tameleo.

Isprobajte ovaj položaj, a zatim pređite u udobniju pozu kada za to dođe vreme.

3. Dodirivanje tokom vođenja ljubavi

- Većina žena ne može da postigne vrhunac kroz sam čin vođenja ljubavi. Važno je da partneru kažete šta je to što vam prija. Iskoristite svoje i njegove ruke kako biste postigli što veće zadovoljstvo - rekla je Tameleo.

Izvor: Prva.rs/Živim.hr
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još