BUDITE ELEGANTNE I ŠIK: Tri trenda ponovo će postati modni hitovi u 2022. godini

Ove sezone moda je inspirisana modnim trendovima iz prošlih decenija. Vreme je da se vratimo na pastelne nijanse iz 2000-ih i velikim cvetnim printovima iz 90-ih godina. Tu su i nezaobilazne marame, koje će ponovo naći mesto u našim ormarima.

Predstavljamo vam tri trenda koji će zavladati modnom scenom u 2022. godini.

1. Veliki cvetni printovi

Grandiozan povratak mode iz 90-ih i 2000-ih obeležiče povratak velikih cvetnih printova. Razbijte monotone tonove cvetnim džemperom ili efektnom mini-suknjom sa upečatljivim floralnim dezenom. Sve oči će biti uprte u vas kada se pojavite u upečatljivoj cvetnoj haljini.

2. Pastelne boje

Pastelne boje savršen su način da osvežite svaku modnu kombinaciju ove sezone. Majica boje lavande ili pantalone boje limuna mogu dodati vašoj odevnoj kombinaciji posebnu notu. Pastelne boje sinonim su za vedrinu, sreću i proleće - biće savršeno osveženje u vašem garderoberu.

3. Marame

Tražeći inspiraciju od Grejs Keli iz 50-ih pa sve do modnih ikona ranih 2000-ih, ovaj trend je dolazio i odlazio u svetu mode gotovo polovinu veka. Lako možemo da razumemo zašto se stalno vraća - izgleda tako dobro. Ove marame se lako stilizuju i izgledaju šik uz bilo koju odeću. Umotajte maramu preklopljenu na pola oko glave, pronađite odgovarajuće naočare za sunce i pretvorićete se u holivudsku zvezdu iz 50-ih ili model na pisti.

Izvor: Magazin.novosti.rs
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

Pogledajte još