OSVOJIO ME JE SVOJIM INTELEKTOM, NIKAD VIŠE NISAM SRELA SLIČNOG: Nataša Bekvalac iskreno o bivšem partneru Miodragu Kostiću

Pevačica Nataša Bekvalac otvoreno je govorila o bivšem partneru, biznismenu Miodragu Kostiću, sa kojim se zabavljala u svojim dvadesetim.

Nataša kaže da ju je Miodrag fascinirao intelektom, te je navela da nikada posle toga nije srela sličan tip muškarca.

- Jedini intelekt koji me je fascinirao i u koji sam bila zaljubljena doživela sam u svojim dvadesetim godinama. Posle toga nikada više nisam srela čoveka sličnog tipa. Volela bih da taj intelekt sretnem opet. Naravno pričam o Miodragu Kostiću. I dalje smo u kontaktu - rekla je pevačica.

Nataša je potom otkrila kakvu osobu trenutno traži.

- Nijedna mi do sada ljubav nije bila najveća, ali sve su bile drugačije. U jednoj me je vodila strast, a u drugom momentu sam želela nekog normalnog i običnog. Danas bih volela da što manje pričam sa nekim, a to bi značilo da što manje moraš da objašnjavaš, kao sa najboljim prijateljima, da ne pričamo nešto preterano, nego da se osećamo. Za to je potrebno vreme, a kad vremena nemaš ili kada si ovakav tip kao ja, onda mora da se desi to podudaranje - rekla je Nataša.

Kako kaže, najveći problem u njenim dosadašnjim odnosima bio je njen posao.

- U početku mi partneri nisu zamerali ništa. Bila sam perfektna i savršena. Problem koji se provlačio 21 godinu je moj posao. Uvek posle nekoliko meseci dolazimo do nekih zapinjanja, a to je moj posao. Moj posao je moj život. Ko ne voli moj posao, ne voli ni moj život, a samim tim ni mene - istakla je pevačica.

Izvor: Kurir/Blic.rs
Foto: bekvalceva/Instagram

Pogledajte još