Besplatna vođena tura "Ljubavna istorija Novog Sada" u subotu, 12. februara

"Festival ljubavi" koji organizuju Udruženje PETROVARADIN MEDIJA i Udruženje THE BEST EVENTS, ove godine se održava na platou ispred TC Promenada sve do 10. marta 2022. godine. U okviru Festivala ljubavi organizovana je tematska tura kroz koju ćemo se upoznati sa bogatom istorijom slavnih novosadskih parova.

Tematska vođena tura "Ljubavna istorija Novog Sada" održaće se u subotu, 12. februara, s početkom u 11 časova. Mesto sastanka je Festival ljubavi (Plato ispred TC Promenada) odakle će se krenuti u obilazak grada.

Ovom prilikom posetioci će biti u prilici da se upoznaju sa nesvakidašnjom istorijom Novog Sada kroz ljubavi slavnih ličnosti koje su nekada bili njegovi stanovnici, ali i da otkriju mnoge nepoznate pojedinosti o novosadskom korzu, kao i šta se sve događalo iza kulisa na zabavama nekadašnje novosadske mladeži.

Pozivamo sve Novosađane, goste, turiste i sve koji žele da nauče nešto više o ljubavnoj istoriji Novog Sada, da se prijave putem mejl adrese: ivana.rajinac.cpg@gmail.com

Tematska tura, sa početkom od 11.00h trajaće 60 minuta, a publiku će sa zanimljivom istorijom Novog Sada upoznati turistički vodić Biljana Milošević.

Pogledajte još