Otvoren "Festival ljubavi" na platou ispred Promenade

Nakon jedne godine pauze izazvane pandemijom, Novi Sad je u 2022. pored titule "Evropske prestonice kulture" ponovo i "Prestonica ljubavi".

"Festival ljubavi" koji organizuju Udruženje PETROVARADIN MEDIJA i Udruženje THE BEST EVENTS, ove godine se održava na platou ispred TC Promenada sve do 10. marta 2022. godine.

Festival je otvoren tradicionalnim puštanjem balona u obliku srca, a potom je na bini nastupio bend “(ne)normalni”  izvodeći najlepše YU rock ljubavne hitove.

Za svima dobro poznat YU rock repertoar bili su zaduženi: Anja Aleksić (violina), Nenad Jelenković (vokal, akustična gitara), Milan Jančurić (saksofon, klarinet, flauta, prateći vokali), Attila Benke (bubnjevi), Branislav Pavlović (bas gitara) i Miloš Jovanović (klavijature, prateći vokali).

Centralna instalacija ovogodišnjeg festivala biće "Flower Wall" - Zid od prirodnog cveća, sa natpisima "ljubav" na različitim jezicima.

Tokom 30 festivalskih dana, na centralnoj bini biće organizovan bogat muzički program, a brojne aktivacije održaće se na samom platou ali i mnogim drugim lokacijama u Novom Sadu - Promocije knjiga sa ljubavnom tematikom, Tura kroz ljubavnu istoriju Novog Sada, Koncerti u Muzeju Vojvodine, Filmski Maraton, Nagradne igre za zaljubljene, Dog Show, i razne aktivacije za najmlađe.

O programu festivala detaljnije se možete informisati putem IG naloga i FB stranice “Festival Ljubavi”, kao i putem zvaničnog sajta festivala.

"Festival ljubavi" se ove godine održava u saradnji sa TC Promenada i uz podršku Grada Novog Sada.

Prijatelji festvala su kompanije Coca Cola, Heineken i NEXE Grupa.

Pogledajte još