NAUČITE DA PROBUDITE STRAST: Deset načina da ženu oraspoložite za vođenje ljubavi

Jedna od najvažnijih stvari kada je vođenje ljubavi u pitanju je predigra. Mnogi muškarci to zaboravljaju, zbog čega žene polako gube interesovanje za seks.

Sebičnost u krevetu stvar je koju žene najviše zameraju svojim ljubavnicima. Ako želite da u ženi probudite želju i da oboje maksimalno uživate potrebno je da uradite sledeće stvari:

1. Vodite ljubav što češće

Na libido žena utiče i to koliko često upražnjava seks. Što ga više ima, to ga više i želi. Ukoliko žena nema seksualne odnose duže vreme ona će se prilagoditi na tu situaciju bolje od muškaraca. Ono u čemu muškarci greše je forsiranje seksa koji je obaveza partnera. Primenite obrnutu psihologiju - i vrlo brzo će ona pristupiti vama.

2. Budite romantični

Kao i kod pripadnika jačeg pola, žene će u pravo raspoloženje za seks dovesti mala doza truda sa suprotne strane. Iznenadite je i nakon napornog radnog dana dočekajte s romantičnom večerom, uz koju joj možete spomenuti da cenite to što ona radi za vas. Žene vole da se primeti ono što rade, a činjenica da je njen partner svestan njene vrednosti u njoj budu novu želju za intimnošću.

3. Udelite joj kompliment

Nemojte da zapostavite vrednost dobrog i iskrenog komplimenta. U rano jutro joj šapnite kako je predivna, nakon što izađe iz tuša zadivljeno joj šapnite da je seksi, a u situaciju u kojoj se "sredi" istaknite da je za vas i dalje najlepša žena na svetu. To će delovati kao afrodizijak.

4. Predigra je važna

Budući da je većini žena u seksu predigra izuzetno važna, potrudite se da joj s vremena priredite iznenađenje u vidu večere koja će u potpunosti biti posvećena njoj i ugađanju njenom telu. S predigrom možete početi ujutru, poželite joj dobro jutro jednim dugim poljupcem, a tokom dana joj šaljite uzbudljive poruke u kojima ćete joj nagovestiti da je krajem dana čeka nešto neverovatno.

5. Ne budite predvidljivi

Upadanje u rutinu i predvidljivost u seksu najčešći je razlog zbog kojih se smanjuje zadovoljstvo seksom. Zato se često javlja problem sa intimnošću u dugim vezama. Ne dozvolite da upadnete u kolotečinu, potrudite se da održite intimnost bez obzira na to koliko dugo ste u vezi.

6. Masaža pomaže

Čak i ako joj tog dana nije do seksa, iscrpljena je poslom i kućnim obavezama, za to postoji lek koji pali u barem 90 odsto slučajeva, a to je masaža. Ponudite se da je izmasirate i potrudite se da to potraje što duže kako bi se opustila, a potom pređite na konkretnije dodire.

7. Sredite se za nju

Žene će ceniti trud muškarca da joj ugodi isto kao što i to oni čine kad žena odluči da kupi seksi kompletić i potrudi se oko zavođenja. Zato obratite pažnju na ono što znate da voli, pohvalite je kad se dotera, stavite nekoliko kapi parfema koji ona najviše voli ili obucite bokserice za koje vam ona govori da su seksi. Čak i ako vam nisu tako udobne, računajte da će ih brzo skinuti.

8. Budite spontani

Ako ste navikli da vodite ljubav samo uveče i u krevetu, ako želite da poboljšate svoj seksualni život, to "pod hitno" morate da promenite. Spontanost je najbolji začin seksualnom životu svakog para. Iznenadite je pod tušem idejom da joj pomognete da opere leđa ili... Tako ćete stvoriti atmosferu u kojoj ćete oboje češće misliti na seks i imati više želje za njim.

9. Seksualne fantazije su uvek poželjne

Koliko žene vole seksualne fantazije o muškarcu koji će joj pokazati sirovu želju za njom dokazuje popularnost hitova poput "50 nijansi sive". Budete li povremeno neobuzdan ljubavnik, njoj dajete do znanja da vam je toliko privlačna da se teško kontrolišete, što je definitivno uzbudljivo.

10. Budite obzirni

Ne zaboravite na sitnice koje čine svakodnevni život i utiču na zadovoljstvom odnosom, pa tako i na samu učestalost seksa i želju za njim. Studije pokazuju da žene koje smatraju da je njihov partner obziran, želi da pomogne i povremeno ugađa - deluje privlačnije pa se s njim osećaju više raspoložene za seks.

Izvor: Prva.rs/24sata.hr
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još