NOVI POČETAK: Andreana Čekić posle jedanaest godina odlučila da napusti Beograd i preseli se u Beč

Pevačica Andreana Čekić, iza koje je turbulentan period zbog burne veze s bivšim verenikom, donela je veliku odluku i odlučila da se posle 11 godina odseli iz Srbije, i to zbog Ace Nikolića Čergara, sa kojim je u vezi.

Folkerka je otkrila nepoznate detalje iz svog privatnog života i priznala zbog čega je napustila Beograd.

- Ja sam iz Beča putovala u Srbiju, pošto sam tamo odrasla, odatle sam dolazila kada sam se takmičila u "Zvezdama Granda". Kada sam odlučila da ostanem neko vreme u Beogradu, nisam baš planirala da to bude jedanaest godina. U januaru sam odlučila da se vratim tamo, da mi baza bude u Beču i mislim da je pravo vreme bilo za to. Tamo je skroz drugačije energija, bar za mene, ali ja uvek govorim isključivo u svoje ime, možda se nekome ne dopada taj ili neki drugi grad, ali ja tamo uživam i kad izađem negde, i u šetnji sa svojim kučićima, a ja to ovde ne mogu - rekla je pevačica i progovorila o svom ljubavnom životu.

- Nećeš mi zameriti ni ti, a ni moja publika, ja sam odlučila da stvarno više ne pričam javno o svom ljubavnom životu iz razloga što sam ja u prethodnoj vezi prošla zaista jednu medijsku torturu i jako je bilo teško za mene sve to da podnesem. Naravno, naučila sam da se nosim s tim, ali sam sada odlučila i da sve sačuvam za sebe, barem onoliko koliko ja to mogu. Bitno je da sam ja stvarno srećna i ispunjena - rekla je Čekićeva.

Andreana je nedavno kumovala ljubavi svoje koleginice Katarine Grujić i njenog supruga Marka Gobeljića, a pošto je pevačica nedavno dobila naslednicu, otkrila je da li će ove godine krstiti malu Katju.

- Mene već prozivaju na društvenim mrežama da sam ja estradna kuma, a meni je to jako simpatično. Moram da kažem da je najlepše kad ljudi vide prijatelja u tebi, ali ne znam da li ću Katju krstiti ja ili kum Ruki, mislim da će nas obavestiti blagovremeno. Znam samo da ću biti Kaćina kuma i kada bude velika svadba - otkrila je Andreana.

Izvor: Kurir.rs/Grand.online
Foto: andreanacekic/Instagram

Pogledajte još