SPREMA OSVETU ZOLI: Miljana Kulić sa suprugom Nenadom Macanovićem ulazi u "Zadrugu 5"?!

Miljana Kulić ulazi u "Zadrugu 5" sa suprugom Nenadom Macanovićem, piše "Informer".

Oni su već potpisali ugovor sa "Pinkom", a na imanju u Šimanovcima pojaviće se početkom marta.

Kulićeva nije odustala od rijaliti karijere ni posle dve diskvalifikacije ove sezone. Problematična Nišlijka je pobegla iz "Zadruge" u septembru, ali se već posle mesec dana vratila. Ubrzo je tadašnjem dečku Lazaru Čoliću Zoli razbila glavu štiklom, pa je ponovo izbačena iz "Pinkovog" rijalitija.

- Miksi već mesec dana moli producente da je vrate u "Zadrugu". Nedavno su je pozvali na razgovor, a ona je predložila da sa njom uđe i Nenad, s kojim je u braku tek mesec i po. Čelnici "Pinka" veruju da će gledaocima biti zanimljivo da prate kako će se Miljana s novim izabranikom ponašati pred Zolom, pa su pristali! - priča dobro obavešten izvor i dodaje da je par potpisao ugovore:

- Miljana će dobijati nedeljni honorar 3.000 evra, dok će Nenad svoj dogovoriti ovih dana.

Prema njegovim rečima, Nišlijka je obećala da će, čim kroči u Belu kuću, napraviti haos:

- Rekla je da će Zoli da napravi pakao! Krivi ga za svoju diskvalifikaciju, pa mu već sprema osvetu. Namerno je tražila da sa njom uđe i Nenad kako bi ga pravila ljubomornim. Učiniće sve da Zolu rastavi od nove devojke Nevene Savić. Doslovno mi je rekla: "Provociraću ga sve dok ne bude lupao glavom o zid!"

- Sa Miljanom sam proveo tri godine i voleo sam je! Sve me ovde podseća na nju, nedostaje mi. Kad je bila izbačena, pao sam u depresiju, ali sam se konačno digao - rekao je di-džej iz Dervente, a na pitanje cimera Marka Đedovića kako bi reagovao da je vidi na vratima kuće, odgovorio je:

- Ne znam... Ma, kad bolje razmislim, bolje da je više ne vidim. Ljudi, pokušala je da me ubije!

Miljana je najavila da će pre ulaska u rijaliti snimiti prvu pesmu.

- Oduvek sam želela da budem pevačica. Kompozitor i aranžer Aleksandar Kobac uči me da pevam. Uskoro snimam prvu pesmu - kaže Kulićeva, koja je već imala dva nastupa u jednom klubu u Zagrebu.

Izvor: Informer.rs
Foto: miljana_kulic_official/Instagram

Pogledajte još