HOROSKOP OTKRIVA: Idealan izlazak za Dan zaljubljenih prema znaku Zodijaka

Astrologija otkriva kako bi trebalo da izgleda idealan izlazak za Dan zaljubljenih za svih 12 znakova Zodijaka.

Ovan

Let balonom

Tvoja raspoloženost za novu avanturu ne prestaje samo zato što se prognozira puno ljubavi u vazduhu. Ovo bi ti bilo novo uzbudljivo iskustvo, i pogled na svet iz nove perspektive, sa visine bi za tebe bio genijalan izbor. Uzbudljivost je romantična. A ni čaša šampanjca nije na odmet, da se razumemo.

Bik

Klasična romantična večera koju je spremio tvoj partner

Preukusno jelo, trud i romantična atmosfera kod tebe uvek prolaze. Vas dvoje okruženi prigušenim svetlima, i cvećem bi bio idealan scenario, ali februar je, pa da ne preterujemo sa tim floralnim setom. Sve što je zaista u osnovnom smislu te reči "romantično" kod tebe prolazi.

Blizanci

Vikend bekstvo u grad u kom nikada pre nisi bila

Pakovanje kofera na brzinu, i polu-planirani beg iz poznatog u novo okruženje je tvoj idealan provod za Dan zaljubljenih. Lokalna hrana i ćaskanje sa svima na koje naiđete, je najbolji način da se upoznaju prednosti i mane novog mesta, a i ti i tvoj partner to znate i uživate u tome.

Rak

Krstarenje + večera

Osvežavajuća blizina vode je idealan scenario za tebe, Račice. Krstarenje rekom, uz večeru koja dodaje dovoljno glamura situaciji, da zaista imaš utisak da je neki poseban dan u pitanju. Imati zaslepljujuću vodu i Mesec koji se ogleda u njoj, kao scenografiju, je nešto što će te uvek osvojiti opet.

Lav

Pozorište i večera

Za kraljicu scene i reflektora, naravno da je jedno od omiljenijih mesta - prava pravcata scena. Uživaš u pozorišnoj umetnosti i otići da predstavu koju već dugo planiraš da odgledaš, praćena večerom, za tebe predstavlja idealan sastanak. I inače, a pogotovo povodom ovog dana.

Devica

Dupli sastanak negde gde možeš da povedeš i svoje kuče

Ako biste vas dvoje mogli da povedete i svoju krznenu bebu (bilo da je kuče ili mačka) bilo gde sa vama to bi bio raj za vaš Dan zaljubljenih, zar ne Device? Kako možeš potpuno da se opustiš i uživaš u vašem danu ako znaš da deo tebe sedi sam kod kuće? Povedi i njega/nju i svi uživajte zajedno.

Vaga

Piknik na otvorenom

Ovo zvuči kao jednostavan plan koji će ti doneti mnogo mira i harmonije. Park i generalno zelene površine ti uvek pružaju mir i opuštanje koga jednostavno ne možeš da se zasitiš. U ovakvom okruženju ćeš biti super raspoložena i puna energije za svog partnera.

Škorpija

Veče poezije

Javna čitanja poezije su stvarno your thing, a u dvoje je još lepše. Slušati ljude koji poetskim glasom prenose svoju strast i svoje stihove, je neverovatno ispunjavajuće iskustvo za tebe. Umetnost, strast i razmena energije. Savršen izlazak za tebe!

Strelac

Poseta izložbe ili muzeja

Zainteresovati Strelca znači održavati ga zainteresovanim i radoznalim, a to je jedino moguće konstantnim uplivom novog sadržaja. Ukoliko tvoj partner to zna, a sva je prilika da da, znaće da je idealan dejt za tebe otkrivanje nečeg novog, pogotovo umetnosti.

Jarac

Bioskop i večera

Držati se klasike za tebe ne znači da se ne zabavljaš lepo, naprotiv. Možda zvuči uobičajeno i nezanimljivo, ali to je dobra struktura dejta koja ti ostavlja prostora za inovacije. Gde bismo uostalom svi bili bez dobrih, starih, tradicionalnih dejtova?

Vodolija

Panel diskusija i piće u lokalnom baru

Poznato je da kao Vodolija voliš da održavaš svoj um budnim, i da te zanima previše stvari, kao i da voliš argumentovanu kvalitetnu raspravu, dinamično razmenivanje mišljenja. Od političkih debata do kolektivnog razgovora o nečijem umetničkom stvaralaštvu, ovakav neuobičajen izlazak je tvoj izbor.

Ribe

Svirka

Kao neko ko je naklonjen različitim umetnostima, ti zaista uživaš u celokupnom kulturnom sadržaju. Međutim, posebno mesto u tvom srcu zauzima muzika. Upravo zato, odvesti te na dobru svirku znači obradovati te sa sigurnošću.

Izvor: Wannabemagazine.com
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

Pogledajte još