ANGAŽOVAĆE OBEZBEĐENJE ZBOG PRIVATNOSTI: Otkriveni detalji tajnog venčanja Hane Huljić i Petra Graša

Šuška se da su Hana Huljić i Petar Grašo za venčanje odabrali crkvu koja nema tako jednostavan pristup njihovim obožavateljima, kao ni fotoreporterima.

Hrvatski par ušao je poslednje pripreme za svadbu koja će biti ove subote, 19. februara u Splitu.

- Hani smeta što je tolika zainteresovanost za njeno venčanje s Petrom, iako je navikla da bude u fokusu interesa jer je ćerka Tončija Huljića. Toliko kriju detalje crkvenog venčanja da navodno ni svi gosti, kojih će biti oko 30, ne znaju u kojoj će se crkvi venčati. Navodno će u crkvi biti samo mladenci i kumovi - kaže izvor blizak paru.

Fešta nakon crkvenog venčanja svakako će biti u pevačevom bivšem restoranu na Sustipanu. Izvor kaže da mladenci planiraju da angažuju obezbeđenje kako niko nepozvan ne bi mogao ući na njihovu proslavu crkvenog venčanja. Restoran ima dva ulaza i navodno će na oba ulaza biti postavljen po jedan čuvar.

- Hana i Petar ne daju nikome svoju privatnost. Svesni su velikog interesa koji se stvorio oko njihove veze, ali žele što veću privatnost - kaže izvor.

Ono što se definitivno zna jeste da će Hana, njena majka Vjekoslava i kuma Domenica nositi haljine splitskog modnog brenda. Grašo je navodno kupio odelo u inostranstvu, a Tonči Huljić, koji je poznat po ekstravagantnim sakoima, isto ima spremno specijalno odelo za svadbu ćerke.

- Hanina venčanica jako je jednostavna, kakav je i njen duh. Nije imala nikakve posebne želje ni prohteve oko haljine za svadbu - kaže izvor.

Hana i Petar nedugo pošto su započeli vezu, odlučili su se i da žive zajedno u Grašinom stanu u centru Splita.

Izvor: Kurir.rs/24sata.hr
Foto: petargrasoofficial/Instagram

Pogledajte još