POŠTOVANI GRAĐANI, NEKA SU VAM SREĆNI IZBORI: Predsednik Aleksandar Vučić raspustio aktuelni saziv Skupštine i raspisao izbore

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras je raspustio aktuelni saziv Skupštine Srbije i raspisao parlamentarne izbore.

- Svi izborni rokovi i izborne radnje počinju da teku u istom trenutku. Prethodni saziv Narodne Skupštine je obavio veliki posao u prehodnom periodu, naročito po pitanjima ekonomskog napretka i održavanja stabilnosti - kaže Vučić.

On je pozvao građane Srbije da uzmu učešće u izborima, i da pokažu sav demokratski kapacitet naše zemlje.

- Ovo će biti još jedan korak u demokratsku i naprednu budućnost. Onima koji budu pobedili želim da Srbiju vode na najbolji mogući način. Pred nama je zanimljiva i ozbiljna kampanja, i pozivam građane da očvrsnu demokratske kapacitete naše zemlje - rekao je Vučić i zaključio:

- Raspisujem izbore za narodne poslanike za 3. april 2022. godine. Pozivam građane da uzmu učešće u tim izborima, da kao zemlja pokažemo svoj demokratski kapacitet, koliko je važno da prihvatimo planove i programe za budućnost. Siguran sam da građani Srbije umeju da izaberu najbolje. Neka najbolji pobede. Poštovani građani Srbije, neka su vam srećni izbori.

Izvor: Novosti.rs
Foto: buducnostsrbijeav/Instagram

Pogledajte još