VOLELA BIH DA BUDEM MAJKA FILIPOVOG DETETA: Dalila Dragojević u emotivnoj ispovesti progovorila o odnosu sa ocem, razvodu braka i vezi sa Carem

U novom izdanju emisije "Premijera - Vikend Specijal", voditelj Nemanja Vujičić u svom intimnom kutku ugostio je aktuelnu zadrugarku, Dalilu Dragojević.

Dalila je u svojoj ispovesti progovorila o njenim najbližima, pa je otkrila da nije jedinica.

Nisi jedinica?

- Nisam, mislim jesam kod svojih roditelja, ali moj otac ima decu iz prvog braka. Nismo u nekim odnosima, sa sestrom sam se čula pre ulaska u rijaliti.

Je l' ti je žao zbog toga i hoćeš li im dati šansu kad izađeš?

- Naravno da mi je žao. Mislim dati šansu, oni su stariji od mene i ja sam uvek očekivala od njih neku podršku. Nisu bili tu, verovatno jer su odrasli u Beču i imaju drugačije poglede na život. Oni su isto ostali uz svoju majku u Austriji. Sećam se da me sa sestrom stavi u korpu za bicikl i povede nas na bazen. Ona je sad udata i ima dete. Čule smo se i bilo mi je drago kad sam pročitala tu poruku. Kažu da ličimo, ali eto, život nam se razdvojio.

Zadrugarka se osvrnula na period kada je bila student pravnog fakulteta:

- Završila sam prvu godinu. Mama mi je uvek govorila da imam potencijal da budem odlična pravnica. Završila sam prvu godinu u roku i bila sam ponosna na sebe. U drugoj godini me je uhvatilo neko ludilo, pa se desio poziv za rijaliti. Pred sam ulazak u riajliti sam osetila kod tate neki umor, nije bio za naš ulazak. Pričao nam je da imamo hleba i šta ako se razdvojimo Dejan i ja. Rekla sam mu da idem da bih njemu pomogla. Umorila sam se od toga da ga gledam kako vuče te neke kese i želela sam da mu ostvarim te neke ciljeve koje je imao u glavi.

Je l' si mu dosta pomagala?

- Pa ne znam na koji način misliš. Finansijski i nisam. Za mene i to što sam uradila nije bilo pomaganje, nego poklon. On je neko ko je za sebe uvek imao i nije bio ni gladan ni žedan. Smatram da će mi ovaj rijaliti doneti da mu ispunim važan cilj.

Da li je to da postane deda?

- Bilo je veliko razočarenja kad sam izgubila tu trudnoću, sećam se da sam ga zvala kad sam mu rekla da sam trudna. Bio je srećan. Par dana posle toga sam saznala da se plod ne razvija i nisam znala kako to da mu saopštim. Pojavila sam se ispred njega i rekla mu da je sve stalo i briznula sam u plač. Nije on čovek koji plače, on je čovek koji to čuva u sebi, samo sam ga jednom videla kako plače. Rekao mi je da nije kraj života, da će se sve desiti.

Tebi počinje novi život 2017?

- Da, upoznala sam Dejana. Bilo je burno i katastrofa. Od zabranjene ljubavi do borbe da postane dozvoljena - rekla je Dalila.

Ko vam nije dozvolio da se volite?

- Znaš kako, bilo je priče da nisam bila za njega. Mnogi su pričali. Pa ne znam, ali u trenutku kad smo počeli da se zabavljamo, njena mama nas nije videla zajedno. Govorila je da je on beba, da nije za vezu, a da sam ja neko ko je stariji.

Dejan i ti ste se upoznali u rijalitiju, pa ste izašli i pokušali život zajedno. Gde?

- U Zemunu. U tom trenutku mi stiže poruka da je taj stan plaćen sedam dana, jer je nama to podrška platila. Rekli su nam da je taj stan, ustvari naš stan. Dali su nam ključ i adresu. Kad je prošlo nekoliko dana, dobila sam poruku da treba da se izađe. Našli smo novi stan na Zvezdari i tu smo hteli da nastavimo svoj život tu. Vratili smo se sa mora i prošlo je par meseci, pa pošto nikad nije bio u Bosni, rekla sam da odemo u Sarajevo. Do tada nisam bila u kontaktu sa svojim ocem, pa sam tada ugledala njegov poziv. Nismo dugo razgovarali zbog tog nečega u rijalitiju. Dejan mi je rekao da se javim. Javila sam se, on mi kaže: "Je l' si ti zaboravila na oca?". Počela sam da plačem i rekla sam: "Pa, zar smem da dođem?", onda mi je on rekao: "Ko ti je usadio da ne smeš da dođeš svojoj kući?". Ništa mi nije bilo jasno. Imali smo zakazano za Sarajevo. Došlo je moje neko društvo koje je silno želelo da idemo na taj ručak, Dejan nije hteo. Došli smo do česme, rekao mi je da se okrenem i ne gledam. Ja sam se okrenula i nisam gledala. Pozvao me je da se ponovo okrenem ka njemu i videla sam njega kako kleči na kolenima sa prstenom. To se tad desilo i rekla sam "da".

Posle koliko si mogla ili želela da upoznaš Dejanove rodiitelje?

- Upoznala sam ih tamo kroz taj šou. Znala sam tada samo majku i brata, a otac se nije pojavljivao u početku. Mungos je uvek bio za nas i on je uvek držao našu stranu, a Biljana je uvek bila protiv. Osećala sam se kao neki višak.

Ti si shvatila da tamo nisi dobrodošla i nakon toga?

- Prosto to se videlo i po dočeku i po ponašanju. Sve je bilo fokusirano na Dejana, kao da sam ja višak. Govorio mi je da je jedino problem da je vera. Nisam želela u to da verujem, dok mi Dejan nije rekao da su rekli da će da spreme prasence kad ja budem došla. Nije bilo toga kad sam ja došla, ne mogu da grešim dušu. Lagala bih kad bih rekla da je bilo tako. Dejan mi je to rekao. Uvek sam se ponašala sramežljivo i rekla sam da izbegavamo da jedemo, da se ne osećam kao teret. Kad su dolazili kod nas u Beograd, trudila sam se da ih dočekam, tad smo im i saopštili da ćemo napraviti kuću. Rekla je da probamo u sobi da živimo, da vidimo da li će to ići. Ona je rekla da njoj neće nijedna snajka da bude iznad glave.

Kakav si odnos imala sa njima?

- Imala sam ok odnos, dok nisu krenule, da tako kažem, uvrede sa njihove strane. Najveća uvreda za koju mi je Dejan rekao. Rekao je da je čuo nešto što nije želeo da mi prenese, ali mora. Rekao mi je da je mama izgovarala jako ružne kletve, koje su se odnosile na trudnoću i na matericu. Čula sam od nje da to nije istina, ali sam čula od Gorana da je to istina i da je to rekla.

Vi imate zajedničku kuću u Šepku, čiji je bio taj plac?

- Od mog oca i nam ga je poklonio. Dan danas se vodi na njega, rekao nam je da ne trebamo da plaćamo i da živimo tu. Nismo ništa platili. Došli smo kod mog oca i rekla sam mu da sam zaradila od te nagrade i želim da ga potrošim na kuću.

Je l' tajna koliko si zaradila?

- Nije tajna, ali ne volim da pričam o tome. Dovoljno je bilo da se izgradi ta kuća, ali je Dejan uložio i u to i u kola.

Da li je Dejan tvoja najveća ljubav?

- Najveća ljubav? Dejan je neko sa kim sam dosta prošla u životu i ne mogu da kažem da mi je najveća ljubav. Da sam ga volela, volela sam ga i ostao mi je urezan kao dobar čovek. Razočarala sam se u stvari koje sam upoznala u rijalitiju. Sve u svemu, kad podvučem crtu, moja najveća zaljubljenost je bio Filip i nisam bila ni u koga tako bila zaljubljena.

Da li je on živeo od tvog novca?

- Od mog novca? Pa da kažem da sam se više zalagala. Bila sam aktivnija na tim društvenim mrežama i te reklame i to. Gledala sam da ću biti sa Dejanom do kraja života.

Kakav je bio tvoj život i odnos sa Dejanom?

- Bio je jako lep. Bilo je dosta smeha i suza, svađa i svega. On je neko ko je mene dosta dobro upoznao i svaki moj korak. Moj život sa njim je bio lep. Verovatno nije bio dovoljno čvrst odnos, čim je došlo do ovoga... Bilo je tu svega. On kao da jeste živeo od tuđeg mišljenja, kao da sve radi zarad rijalitija.

Šta nije valjalo u vašem odnosu i ko je koga više voleo?

- Ako mene pitaš, sve je valjalo. Mislim da je bila obostrana ljubav, koja se vremenom pretvorila u stvar navike i u rutinu.

Da li ti je žao što niste uspeli da sačuvate svoju ljubav?

- Ja uvek kažem, da sam mogla da vratim vreme, ne bi mi se ovo dogodilo.

Da li ti je žao zbog odnosa sa Filipom Carem i šta se sve tu dešava?

- Ne znam, ušla sam u rijaliti. Susreli su nam se pogledi i videla sam da nije isto. Saznala sam da hoće da izdađe, jer se zaljubio...Naš odnos je poremećen. Meni je žao nas dvoje, jer smo se toliko ukanalili. To je čovek kom ću se ja uvek vraćati.

Šta se desilo kad je Maja ušla na imanje?

- Ne znam, probudila je nešto u njemu. Ja njemu ništa ne verujem, a sa njim sam jer ga volim. Ja nikada Dejanu ne bih prešla preko ovih stvari. Mene nije intresovalo ništa u početku tada, mene je samo on interesovao, a ja sam se zaljubila u njega kao nikad u životu. Ja kad sam sa njim, ne postoji mi ništa na ovom svetu. Osećam da će nam veza biti paklena.

Po tvom mišljenju, šta misle njegovi o tebi?

- Važno mi je i mislim da smatraju da mi nismo jedno za drugo. Kažem ti, ne mislim da smo jedno za drugo. Veže nas ogromna ludost, strast... Neće živeti Filip u toj kući.

Da li se plašiš da posetiš kuću?

- Da. Ja ću živeti u Beogradu i težiću da ispunim ciljeve koje imam u životu.

Šta misliš, šta kažu tvoji za odnos sa Filipom?

- Užas. Otac zanemi na te stvari, a majka ne misli sve najbolje. Dugujem mu izvinjenje za moje ponašanje u toku odnosu sa Filipom. Nema potrebe da sedim sa njim na kafi, a njegov novi odnos ne komentarišem. Nek se oni drže i samo što dalje od mene i Filipa.

Da li bi volela da budeš majka deteta Filipa Cara?

- Da.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još