USKORO PRED MATIČAREM: Verili se Ivana Aleksić i Vladimir Tomović?!

Odnos Vladimira Tomovića i Ivane Aleksić, bivše supruge repera Nenada Aleksića Ša, već mesecima privlači pažnju javnosti, a kako sada pišu mediji, bivši zadrugar krije da je svoju devojku nedavno verio pod Manastirom Ostrog.

Iako nikada nisu potvrdili ni demantovali da su otpočeli romansu, par više od pola godine ima ljubavni odnos bez trzavica, pa se Vladimir nije mnogo premišljao o odluci da vezu podigne na viši nivo, tvrdi izvor "Rijaliti plusa".

- Vlada i Ivana su ubrzo posle upoznavanja shvatili da im se desila ljubav na prvi pogled i da ne žele da se bore protiv osećanja. Uplovili su u vezu, ali su se dogovorili da je drže u strogoj tajnosti kako bi sačuvali svoju ljubav. Bilo nam je jasno da su ludi jedno za drugim još kada je Ivana drugi put došla u Bar, pa se niko nije iznenadio kada je posle pola godine veze rekao da će se veriti - priča izvor i otkriva da je Tomović veridbu organizovao u jednom danu, a za lokaciju izabrao manastir koji za njega predstavlja najveću svetinju.

- Nekoliko nedelja pred konačnu odluku govorio je da Ivana zaslužuje sigurnost i dokaz da sa njom misli ozbiljno posle javne prevare koju joj je priredio suprug i da će joj dati tu sigurnost sve i da se nikada ne oženi njome. Kupio joj je prsten i rešio da je veri pod Ostrogom, što je i uradio čim je stigla u Crnu Goru - tvrdi izvor, koji naovodi da je bivša supruga nevernog repera bez razmišljanja pristala da se uda za Crnogorca.

- Ivana nije ni slutila da će je Vladimir zaprositi, pa je bila u šoku kada ju je pitao da se uda za njega. Iako nije mogla da dođe sebi, kroz suze je rekla "da" i time zvanično postala njegova verenica. On joj je vratio veru u muškarce, brinuo o njoj i obrisao bolan period koji je prošla nakon razvoda od Ša. Kod nje se javio strah da je prebrzo ušla u sve, ali se trudi da mu veruje i pušta da sve ide svojim tokom dok ne počnu s planiranjem svadbe. Kako su krenuli, i to će odraditi u tajnosti do kraja godine - zaključuje izvor.

- Odavno me ne zanima da se pravdam ljudima. Živim svoj život onako kako želim - kratko je ovim povodom rekao Tomović za pomenuti medij.

Ivana, nekada Aleksić, od Nenada se razvela nakon sedam godina braka, a spekulisalo se da je nakon razlaza postala bogatija za 300.000 evra. Ovo je Ša dematovao, te otkrio tačnu cifru.

- Nisam ostao kraći za 300.000 evra već za 230.000 evra, od čega je 50.000 evra otišlo na Tarinu kaznu - objasnio je reper.

- Ljubav se ne kupuje, ne gledam ništa kroz novac. Da tako gledam, verovatno bih ostao u braku - ispričao je svojevremeno on za Toxic televiziju.

Izvor: Alo.rs
Foto: vladelije/Instagram

Pogledajte još