PEVAČI I SPORTISTI VEĆ KAPARISALI STANOVE: Saša Popović gradi luksuzno naselje na Bežanijskoj kosi, uložio 7.350.000 evra?!

Saša Popović i njegova supruga Suzana Jovanović, navodno grade luks naselje na Bežanijskoj kosi. Za izgradnju velelepnog kompleksa dali su 7.350.000 evra.

Popović je u septembru 2020. godine prodao "Grand" i sve što je tada za radio uložio je u nekretnine.

- Kupio je ne koliko spojenih placeva na početku Bežanijske kose, u blizini svoje vile, i tu počeo da gradi stanove. Zamislio je da to bude luksuzno naselje sa brojnim sadržajima za stanare, okruženo zelenilom. Naselje će biti dobro obezbeđeno, a na ulasku u kompleks biće postavljena rampa sa čuvarima - priča dobro obavešteni izvor "Informera" i dodaje da će se prvi stanari useliti u Popovićeve stanove sredinom 2024. godine.

- Za stanovima vlada veliko interesovanje, već je pola prodato. Cene kvadrata su od 2.200 do 2.600 evra bez PDV-a. Najtraženiji su najmanji stanovi od 47 kvadrata. Znam samo da su mnogi pevači i sportisti već kaparisali stanove, ali ne bih otkrivao njihova imena. Saša je angažovao svoju ženu Suzanu oko prodaje stanova, to je sada njen deo posla - otkriva sagovornik.

Popović (67) ne krije da svakog meseca prima penziju od 700 evra, a dobar deo novca uložio je u album supruge Suzane Jovanović.

- Moja penzija je 700 evra. U ženin album sam uložio 140 svojih penzija, ali ne žalim, dvadeset pet godina sam favorizovao druge pevače, red je da konačno obratim pažnju i moju Suzanu - izjavio je Popović.

Podsetimo, on je pre četiri godine zajedno sa Lepom Brenom i njenim suprugom, Bobom Živojinovićem, prodao američkoj "Junajted grupi" 51 odsto kapitala Grand produkcije za čak 15.000.000 evra, što znači da je njemu pripala polovina ove sume. Osim toga, Saša ima i visoke i stabilne mesečne prihode, s obzirom na to da i dalje vodi firmu koju je osnovao sa kumom Brenom.

Izvor: Informer.rs
Foto: Hello!/Mirko Tabašević

Pogledajte još