VELIKA ŠEFICA NAS ČEKA ZA KONAČNI DOGOVOR: Miljana Kulić sa izabranikom Nenadom Macanovićem ulazi u "Zadrugu 5"

Miljana Kulić diskvalifikovana je iz rijaliti šou programa "Zadruga 5" nakon što je štiklom nasrnula na bivšeg dečka Lazara Čolića Zolu. Njeno napuštanje najgledanijeg rijalitija u regionu je rastužilo njene brojne fanove, a Bela kuća je ostala bez jednog od glavnih aktera.

Međutim, Miljana se nakon neslavnog izlaska iz imaginarijuma i ljubavnog brodoloma vratila u Niš, ali se nije prepustila očajanju, te je ljubavnu sreću našla pored Nenada Macanovića.

Iako su mediji pričali da je par raskinuo i da je Miljana iz osvete objavila fotografiju Nenadovog polnog organa, Kulićeva je to demantovala i prema njenim rečima, njih dvoje uživaju u ljubavi. Nerazdvojni su, o čemu svedoči i činjenica da će Miljana zajedno sa dečkom ući u petu sezonu Zadruge već sledeće nedelje!

Miljana je otkrila da je u fazi poslednjih priprema pred ulazak i da je uskoro možemo očekivati na malim ekranima.

- Da, sve je u redu između mene i Nenada i treba da uđemo zajedno u rijaliti. To će se desiti sledeće nedelje, ili najkasnije za dve nedelje, ali ulazimo sigurno. Imala sam koronu, sada treba PCR test da uradim, da pošaljem Milici Mitrović i da odemo na dogovor.

Ono što će biti posebno zanimljivo je Zolina reakcija na njenog novog dečka, s obzirom da se di-džej iz Dervente još nalazi u rijalitiju!

Izvor: Kurir.rs/Informer.rs
Foto: Miljana Kulic-Printscreen/Youtube

Pogledajte još