VEĆ NEKO VREME NE ŽIVE ZAJEDNO: Razvode se Svetozar Cvetković i Jelena Đokić

Svetozar Cvetković i njegova supruga Jelena Đokić se razvode. Poznati glumački par još uvek nije zvanično podneo papire za razvod sudu, ali su rešili da stave tačku na zajednicu koju su otpočeli 2006. godine.

Cvetković je pre Đokićeve imao brak iza sebe, iz kojeg ima ćerku, dok je sa Jelenom dobio sina i naslednicu. Predstavnici sedme umetnosti su se upoznali 2000. godine, a venčali su se šest godina kasnije.

Kriza u braku počela je tokom pandemije virusa korona, pa su rešili da se raziđu. Prema rečima izvora iz glumačkih krugova, Svetozar je letos bez supruge bio na moru s decom, dok Jelenu komšije na Vračaru izvesno vreme ne viđaju u kraju.

- Svetozar je divan komšija. Jako ljubazan, srdačan, tih i kulturan. Često šeta svoje kuče tu po kraju. Njegovu suprugu nisam video mesecima. Viđao sam je pre i ona je umela da se javi nama komšijama. Žao mi je ako su se razveli - rekla je komšinica s Vračara koja je zamolila za diskreciju.

Svetozar i Jelena važe za najrespektabilnije u svom poslu, a pre 16 godina pronašli su zajedničku emotivnu sreću. Iako su često viđani na gradskim dešavanjima, o svom privatnom životu nerado su govorili.

- Privatnost mora biti moja i onih koji sa mnom dele krov nad glavom. Živim javni život na sceni i filmu, ta javnost je sasvim dovoljna - rekao je glumac jednom prilikom za medije.

Inače, Jelena je od Svetozara mlađa dvadeset godina, ali to im nikada nije predstavljalo prepreku da uživaju u ljubavi.

Izvor: Kurir
Foto: RTS Kulturno-umetnički program - Zvanični kanal-Printscreen/Youtube

 

Pogledajte još