SAVETI ZA MUŠKARCE: Terapeut otkriva pet trikova za bolji seksualni život

Seksualna terapeutkinja Ona Artist podelila je pet saveta koji mogu da pomognu muškarcima da zadovolje ženu u krevetu. Takođe, otkrila je koja je to najčešća muška greška koja dovodi do nezadovoljstva u spavaćoj sobi.

- Mnogi muškarci zaboravljaju da treba da budu nežni prema partnerki. Oni seks shvataju samo kao nešto što treba "odraditi". Ako žele da održe vezu potrebno je mnogo više od toga. Važno je da pokažu da im je stalo do emotivne partnerke, da paze na nju i da misle i na njene potrebe - upozorila je i dodala:

- Neka njene želje budu vaš prioritet, ali takođe morate biti iskreni. Razgovor i komunikacija ključni su za dobar seks.

Otkrila je i pet trikova pomoću kojih seks može biti bolji:

1. Ugasite sve

Stavite telefon u fioku, ugasite laptop, TV, radio, PlayStation... Sve što može da ometa vas ili partnerku.

2. Laskajte joj

- Mislim da je vrlo važno laskati ženi i ne samo na način da joj pohvalite izgled nego i da joj date do znanja da vas pali. Otvoreno joj kažite da želite seks svakog dana - kaže Artist.

3. Nemojte se plašiti da u igru ubacite i seksi igračke

Korišćenje igračaka često poboljšava seks. Ono vam može pomoći da se bolje upoznate i shvatite šta je to što vam u krevetu prija. Zabavite se isprobavajući različite stvari i ne bojte se. Svako novo iskustvo će doprineti da vaš odnos postane sve čvršći i čvršći.

4. Promenite rutinu

Najvažnija stvar za dobro funkcionisanje u spavaćoj sobi jeste da ne dozvolite da se u nju uvuče rutina. Iznenadite partnerku malim poklonima, oni ne moraju biti skupi. Sve se to računa u predigru. Ne bojte se da budete požudni i razigrani. Može biti zabavno!

5. Preokrenite stvari

Ako vam nešto u seksu ne odgovara, jasno to kažite partnerki. Pokušajte da vratite intimnost u krevet, a onda pustite da se stvari dalje razvijaju.

Izvor: Prva.rs/Index.hr
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još