ZA PETAMA SAM TI, DIŠEM TI ZA VRATOM: Nataša Bekvalac otkrila da je slala poruke sadašnjoj supruzi bivšeg muža!

Pevačica Nataša Bekvalac jednom prilikom je greškom poslala poruku sadašnjoj supruzi svog bivšeg muža, misleći da piše svojoj ćerki.

Na pitanje da li je reč o Maji Ognjenović, sadašnjoj supruzi njenog bivšeg muža Danila Ikodinovića, Nataša je objasnila da se ne radi o Maji, ali da je tačno da se ta situacija dogodila, samo sa drugom ženom.

- U pitanju je drugi bivši muž i njegova sadašnja žena. Došlo je do zabune. Moja ćerka je nešto mutila sa brojevima telefona i dobila sam obaveštenje da se pridružila Vajberu. Pisala sam joj i slala one stikere "Vidim te šta radiš", "Pratim te", "Za petama sam ti", "Dišem ti za vrat". Kada sam videla da je na fotografiji na Vajberu crna žena, shvatila sam da sam pogrešila i da to nije moja ćerka - ispričala je pevačica.

Nataša je otkrila i da su ona i njena starija ćerka Hana, koju je dobila sa Danilom, ubedile Ikodinovića da svi zajedno idu kod psihologa, budući da je Hana u pubertetu i da je taj period izazovan za sve njih.

Na pitanje kog bivšeg partnera je najviše volela, odgovorila je:

- U dobrim sam odnosima sa svim muškarcima koji su deo moje prošlosti, osim sa jednim. Ne mogu da se odlučim koga sam najviše volela... Volela sam ih sve drugačije i jako.

Nataša se udavala tri puta, i isto toliko puta razvela.

- Meni uopšte nije lako, samo tako izgleda! Ne razvodim se lako, već sa razlogom - rekla je pevačica.

Izvor: Blic.rs/Informer
Foto: bekvalceva/Instagram

Pogledajte još