DOK SAM ŽIVA NIKO NEĆE DIĆI RUKU NA MOJE ĆERKE: Nataša Bekvalac iskreno o nasilju nad ženama, majčinstvu i neuspelim brakovima

Nataša Bekvalac ne krije koliko je vezana za ćerke Hanu i Katju, a sada je iskreno progovorila o majčinstvu, vaspitanju dece, kao i nasilju u porodici.

- Jedna sam od mnogih žena koje su odlučile da žive drugačije, hrabrije. Počela sam da teram inat u adolescenciji, do tada sam se trudila da otac ne bude tužan što je dobio devojčice, dokazivala sam se, želela sam da bude ponosan na mene. A kada malo bolje razmislim, to radim i sada - rekla je pevačica za "Hello" i otkrila kako se nosi sa zlonamernim komentarima na račun njenih neuspelih brakova.

- Moja izjava: "Nisam zbog dece ostajala u brakovima, zbog njih sam se razvodila" bila je način da se suprotstavim ženama koje sa podsmehom i veoma glasno komentarišu ono što smatraju mojim životnim neuspesima. Govore da su u braku zbog dece, jer tobož toliko se žrtvuju da ne mogu da dozvole da im deca odrastaju u razbijenim porodicama, jer su deci potrebna oba roditelja - rekla je pevačica i dodala:

- Za mnoge znam da su im brakovi loši, da deca slušaju svakodnevne svađe, poniženja, pa čak trpe i razne oblike nasilja, ali bože moj, važno je sačuvati porodicu. Možda, ali ne u mom slučaju. Hana i Katja nikada nisu čule povišen ton u našoj kući i na njih niko neće dići ruku dok sam ja živa.

Izvor: Blic.rs/Hello!
Foto: bekvalceva/Instagram

Pogledajte još