ŽAO MI JE ŠTO NEĆU PREDSTAVLJATI SVOJU ZEMLJU U VOLJENOJ ITALIJI: Sara Jo oglasila se nakon izbora za Pesmu Evrovizije i čestitala Konstrakti na pobedi!

Pevačica Sara Jovanović oglasila se na društvenim mrežama i sumirala utiske nakon izbora za nacionalnog predstavnika za Pesmu Evrovizije na kom je bila drugoplasirana, dok je pevačica Konstrakta osvojila najviše glasova žirija i publike predstavljaće Srbiju u Torinu.

- Već dva dana pokušavam da saberem utiske jer sam nedeljama preplavljena emocijama. Pišem i brišem ovaj post po ko zna koji put jer želim verodostojno da vam prenesem svoja osećanja. Ko me poznaje, može da pretpostavi o čemu je reč - ništa ne umem da "odradim" tek tako, pogotovo kada mi je stalo do nečega, a itekako mi je stalo do toga da znate koliko ste mi značili u prethodnom periodu i koliko je svaka poruka imala viši smisao. Ni u najluđim snovima nisam mogla da zamislim takav "feedback". Podstakli ste me, inspirisali i ispunili od samog izlaska pesme. Osetila sam se voljeno i prihvaćeno kao nikad do sad - započela je Sara i dodala:

- Ali, iako su mi takve reakcije dale vetar u leđa, moram priznati da su me pomalo i uplašile. Sve vreme je bio prisutan neverovatan pritisak, kao i velika odgovornost da opravdam očekivanja - vaša, svoja, očekivanja saradnika, prijatelja, porodice. Imala sam osećaj kao da sve na čemu sam radila se sada svelo na ta tri minuta nastupa. Samim tim su pripreme bile pravi rolerkoster - balansiranje između želja i mogućnosti, isplivavanje nesigurnosti, vođenje raznih borbi sa samom sobom. A vi ste zaista u svemu tome igrali ključnu ulogu. I zato želim posebno da istaknem značaj vaše ljubavi proteklih mesec dana koja je bila mnogo više od podrške u jednom takmičenju - nastavila je pop zvezda.

- Naravno da mi je bilo žao što mi je "promakla" prilika da ove godine predstavljam svoju zemlju i to u svojoj voljenoj Italiji, ali iz ove perspektive, jedini pravi poraz bi bio da svoju zamisao nisam izgurala do kraja, a zatvaram ovo poglavlje kao jedno od najvrednijih iskustava do sada, sa nastupom na koji sam itekako ponosna i sa potvrdom da je to jedino mesto gde se osećam kao svoja na svome. A ono što ste mi vi pružili neću nikad zaboraviti! Takođe, najiskrenije čestitke magičnoj Konstrakti koja nije bila sinonim za autentičnost samo na Pesmi za Evroviziju, već tokom čitave svoje karijere. Nastavi da nas inspirišeš i podsećaš koliko je lepo biti beskompromisno svoj - napisala je ona u svom saopštenju na Instagram nalogu.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: sarajoofficial/Instagram

Pogledajte još