LJUBAVNE IGRARIJE: Šta svaki horoskopski znak voli u krevetu?

Kada je u pitanju vođenje ljubavi pripadnici različitih horoskopskih znakova uživaju u drugačijim stvarima. Šta je to što uzbuđuje vaš horoskopski znak?

Ovan

Oni su vrlo strastveni i u životu, pa nije čudno što su takvi i u krevetu – ponekad ih te strasti toliko ponesu, da se pitaju šta se to upravo dogodilo, ali u onom dobrom smislu. Ovnovi vole izazovi i, dok im predigra nije toliko važna, jako ih uzbuđuje da oni budu dominantni u seksualnom odnosu. Vole da eksperimentišu kada je reč o seksu, ali i da menjaju poze. Tako da, ako želite da udovoljite Ovnu u krevetu, predložite da probate nešto novo, biće oduševljen.

Bik

Osobe rođene u znaku Bika su veoma romantične, tako da je njihova zamisao idealnog seksa – sveće, neka lagana muzika... Bikovi takođe uživaju i u dodirima, pa je recimo neka seksi masaža idealan način da mu "zapalite" sva čula. Erogena zona Bika je vrat, tako da su dodiri i poljupci u vratu sjajan način da mu raspalite maštu. Misionarska poza uz kontakt očima je za ljubavnike u ovom znaku čisto savršenstvo.

Blizanci

Oni su inače avanturisti, a neki od njih vole avanture i u krevetu – recimo, da isprobaju "trojku". Osobe rođene u znaku Blizanaca pali "seksi priča", a vole i često da menjaju poze tokom seksa. Dodiri i poljupci po rukama dodatno će "zapaliti" Blizance.

Rak

Iako oni mogu da uživaju u neobaveznom seksu, najčešće im je potrebno da dobro upoznaju neku osobu da bi sa njom završili u krevetu. Rak mora u potpunosti da veruje partneru da bi mogao da uživa u seksu, a u opuštanju mu pomažu dodiri – držanje za ruke, maženje... Međutim, kada se opuste, ne vole da uvek imaju isti seks, odnosno, nekad uživaju u dugom i nežnom vođenju ljubavi, a ponekad vole da stvari obave "na brzaka".

Lav

Lavovi za sebe kažu da su kraljevi seksa, a ono što ih najviše uzbuđuje jeste da se osećaju poželjno. Osobe rođene u ovom znaku vole zavođenje, tako da će veliki romantični gestovi i bilo kakvi "grandiozni" načini da izrazite obožavanje Lavu raspaliti njegovu maštu. Dodiri po leđima "zapaliće" strasti Lava, a idealne poze su one koje podrazumevaju sedeći položaj.

Devica

Device obožavaju seks i vrlo često razmišljaju o njemu. Uzbuđuje ih humor, dovitljivost, inteligencija, ali i seksi poruke. Njima je važno da redovno imaju seks, a vole i da istražuju u krevetu i da probaju različite stvari. Dodiri po stomaku dovode ih do ludila, a idealne poze su kaubojka i obrnuta kaubojka.

Vaga

Kada je reč o seksu, Vage svoje partnere posmatraju kao umetničko delo, obožavaju njihov um i telo. Ne vole ni sa kim da dele svoju intimu, a u krevetu se potpuno predaju i isto to očekuju od partnera. Donji deo leđa je njihova erogena zona, a poza koja će ih dovesti do seksualnog vatrometa je 69.

Škorpija

Seks im je veoma važan, ali za dobar seks im nije bitan samo fizički aspekt, već je potrebno da Škorpiju i mentalno uzbudite. Vole da istražuju dominaciju i potčinjenost u seksu i uživaju da eksperimentišu, pa čak i da budu malo grublji – ukoliko se partner sa tim slaže, naravno.

Strelac

Oni su po prirodi radoznali, a isto važi i za seks, jer to vide kao priliku da probaju nešto novo. Strastveni su i iako uživaju u "običnom" seksu, ono što ih najviše uzbuđuje jeste eksperimentisanje sa "trunčicom" nečeg opasnog. Njihova erogena zona su kukovi, tako da su poze koje podrazumeva sedeći položaj idealne. Za ove avanturiste savršen seks bio bi - na otvorenom, gde bi im želju dodatno rasplamsala opasnost da budu uhvaćeni na delu.

Jarac

Najambiciozniji znak Zodijaka i seksu prilazi sa odlučnošću i posvećenošću. Na početku partnerima deluju nezainteresovano, ali kada se opuste i pokažu svoje pravo lice, daju sve od sebe da zadovolje partnera jer i to delimično doživljavaju kao neko takmičenje. Oni vole da nekome budu prvi u seksu, a uživaju i u igranju različitih seks uloga.

Vodolija

Pripadnici ovog znaka su često vrlo ekscentrični, pa tako ne čudi što traže pomalo "neobične" seksualne partnere i vole da stalno uvode nešto novo u krevet – seks igračke, recimo. S obzirom na to da vole i da prate tehnologiju, rado će probati i sve nove seks uređaje.

Ribe

Za njih je seks veoma intiman čin, a ono što ih veoma uzbuđuje jeste masaža stopala, koja su inače njihova erogena zona. Za njih nije važno da probaju nešto novo, niti da eksperimentišu, već vole da istražuju tantrički seks – da se fokusiraju na disanje, pokrete...

Izvor: Mondo
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još